Aanmelden webinar

Hoe vergroot je je mentale veerkracht in deze onzekere tijd en periode waarin we massaal thuiswerken?


De sleutel voor mentale veerkracht – hoe motiveer jij jezelf?

 

Al negen maanden lang verkeren we in een onzekere tijd, waardoor het voor veel werkgevers en werknemers lastig is om positief te blijven. Voor iedere werkende die wel wat zelfmotivatie kan gebruiken biedt Samen bereikbaar vanuit De Verkeersonderneming deze leuke gratis online workshop aan. De interactieve workshop met contact tussen de deelnemers vindt plaats op 15 december 2020 van 16.00 tot 17.30 uur. Neem regie over je eigen motivatie en meld je direct aan.


De feestdagen staan voor de deur en COVID-19 is nog niet onder controle. Al negen maanden leven we in een onzekere wereld. Dit zorgt voor onrust en concentratieproblemen, wat invloed heeft op het (thuis)werken. We merken wel dat medewerkers zoekende zijn naar een prettige vorm en dat de impact van deze onzekere tijden groot kan zijn. Om u en uw medewerkers praktische handvatten te geven om mentale veerkracht te vergroten organiseren we deze gratis online workshop.

 

Voor wie: Iedereen die werkt en wel wat zelfmotivatie kan gebruiken

Wanneer: 15 december 2020 16.00-17.30

Aantal: maximaal 30 personen

Moderator: Johannes van de Water en Anna Schouten, zij zijn gecertificeerd trainers en coach PCM

 

Na afloop van de workshop heb je:

– Inzicht in jouw motivatie boosters;

– Inzicht in motivatie en effect op communicatie;

– Een actieplan om concreet met jouw specifieke behoefte aan de slag te gaan.

 

Positieve mindset

Want hoe kan je onder de huidige omstandigheden positief blijven, helder nadenken en stress minimaliseren? Onderzoek laat zien dat juist nu een positieve mindset kan helpen om de situatie de baas te blijven. Onze workshop helpt om helder (en positief!) te blijven denken en eigen veerkracht te ontwikkelen. Dit kan je namelijk zelf beïnvloeden en daarmee heb je zelf de regie over je motivatie. Er zijn acht manieren waarop we gemotiveerd worden. Ontdek welke voor jou leidend zijn en wat het voorspelbare gedrag is als dit ontbreekt. Tijdens de workshop gaan we met diverse oefeningen aan de slag in kleine groepjes. Hier maak je kennis met energie-gevers die belangrijk zijn voor jou en wat er gebeurt als er niet voldaan wordt aan jouw behoeften.

 

Ervaringen uitwisselen en netwerken

De opzet van deze interactieve bijeenkomst zorgt ervoor dat vanuit je eigen omgeving kan werken aan de kennis rond zelfmotivatie, maar dit ook op een leuke manier kan toepassen om direct meer energie te krijgen, waardoor je vanaf morgen prettiger werkt. Door de break-out sessies is er contact tussen deelnemers om ervaringen uit te wisselen en zelfs te netwerken. Deelnemers ontvangen na de workshop een mail met de mini toolbox ‘PCM motiveren’.

 

Process Communication Model

Hoe meer we onze ‘batterij’ opladen vanuit onze behoeften, hoe meer energie we hebben om veerkrachtig met situaties en onszelf om te gaan. Tijdens deze online workshop gaan we in op ‘zelfmotivatie’ en geven we praktische handvatten om direct morgen toe te passen. Vanuit het gerenommeerd ‘Process Communication Model’ gaan we aan de slag met motivatie en de impact als je motivatie laag is. Klik hier voor meer informatie over PCM.

 

Over Samen Bereikbaar

Samen Bereikbaar helpt bedrijven bij het organiseren van slimme en duurzame mobiliteit en heeft de afgelopen maanden veel bedrijven ondersteund bij het verder professionaliseren van thuiswerken. Wij geloven dat ook in de toekomst thuiswerken -in hybride vorm- zal blijven bestaan en dat het effect groter is als men momenteel gemotiveerd is.