Aanvraag mobiele fietsenmaker

In de maanden juni, juli, augustus en september is er speciaal voor werkgevers en hun medewerkers een mooie actie beschikbaar waarbij een fietsenmaker gratis service op de zaak levert. Deze actie houdt in dat er een fietsenmaker op locatie komt om onderhoud en kleine reparaties aan fietsen uit te voeren. De fietsen krijgen onder werktijd een onderhoudsbeurtje, waardoor medewerkers daarna weer veilig op pad kunnen. Het bespaart medewerkers tijd en moeite.

Mocht je interesse hebben in een fietsenmaker op de zaak vul dan onderstaand formulier in. Graag meerdere datums doorgeven. Helaas zijn de fietsenmakers niet zo flexibel dat ze direct morgen op de stoep staan dus geef daarom een datum door over minimaal 4 weken. Wij zorgen er daarna voor dat de fietsenmaker, in overleg, ingepland wordt en vervolgens langskomt op de zaak. De factuur kan na afloop naar ons verzonden worden. Het aantal plekken voor deze actie is beperkt dus let op voor deze actie geldt vol = vol. Wees er snel bij!

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]