Nieuwsbericht:

3 Juni 2022 – Wereld Fiets Dag

In mei vierden we ‘Fiets naar je Werk Dag’ bij Samen Bereikbaar. Dank aan iedereen die heeft meegedaan via sociale media of door zelf aan de slag te gaan om het fietsbeleid op je werkplek te verbeteren of te verstevigen. Hieronder vind je een overzicht van onze bijdragen in de meimaand:

 

 

Fietsen naar je werk of voor je plezier of vitaliteit is echter elke dag een goed idee, net als vandaag, wanneer de hele wereld de Wereld Fiets Dag viert. Ben jij met de fiets naar je werk gegaan? Doe mee op sociale media met de hashtags #worldbicycleday en #wereldfietsdag.

 

Wil je als werkgever de fiets promoten? We denken graag met je mee, laat ons weten hoe we je kunnen ondersteunen! Neem contact op met Anna Schouten.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Vanaf 27 juni rijden er minder treinen en bussen in de regio Drechtsteden, Molenlanden en Gorinchem. De reden hiervan is een personeelstekort in de vakantieperiode. Dit meldt Qbuzz in een persbericht.
Fietsers tussen Ridderkerk en Rotterdam kunnen nu fluitend de file op de A15 voorbijfietsen. De fietsroute F15 IJsselmonde is namelijk af. Staatssecretaris Vivianne Heijnen (ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) heeft samen met de betrokken partijen de route officieel geopend.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]