Nieuwsbericht:

Doe je ook mee aan de ‘Fiets naar je Werk Dag’?

Dit is alweer de tweede week van de ‘Fiets naar je Werk Maand’ bij Samen Bereikbaar en we willen je nog even herinneren aan de ‘Fiets naar je Werk Dag’ die op 19 mei zal plaatsvinden.

Je kan nog altijd mee doen, dat is eenvoudig en kost weinig tijd. Je kan natuurlijk op ons rekenen voor tips en inspiratie om fietsen naar je werk te stimuleren 😊

 

NFP Groep is de organisator van ‘Fiets naar je Werk Dag’ en op hun website kan je veel praktische info vinden:

 • Voor mensen die op 19 mei naar hun werk willen fietsen: Een formulier om jezelf in te schrijven om op 19 mei naar je werk te fietsen met kans om een e-bike te winnen.
 • Voor bedrijven: Download via dit formulier een communicatiepakket met posters, teksten en foto’s om je interne communicatie over de ‘Fiets naar je Werk Dag’ te stimuleren.
 • Webinars: Op 12 mei en 2 juni is er een webinar over de mogelijkheden van het regelen van een fietsplan of het starten van een fietsleaseprogramma bij bedrijven. Ook kun je hier een opgenomen webinar bekijken over hoe je fietsen naar het werk kunt motiveren en stimuleren.
 • Laat je inspireren om op 19 mei iets bijzonders te doen. Op de website kun je ideeën vinden zoals:
  • Organiseer die dag een fietsontbijt voor alle fietsende medewerkers.
  • Nodig een rijwielhandelaar uit de buurt uit voor kleine fietsreparaties of deel fietsvouchers uit voor een fietskeuring in de rijwielzaak.
  • Vraag thuiswerkende medewerkers ook mee te doen met het #thuiswerkrondje en verzamel hiervan foto’s en filmpjes voor je interne communicatiekanalen. Wellicht met een leuke prijs als beloning.
 • Goed doel: Er is ook een door NFP Groep ondersteund goed doel waar je ondernemers in Oost-Afrika kunt steunen. Je kunt hier meer details lezen. Je hebt de mogelijkheid om zelf mee te werken aan dit project.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Wil je ontdekken hoe organisaties succesvol kunnen zijn in het nieuwe tijdperk van hybride werken? De COVID-19 pandemie heeft grote veranderingen teweeggebracht in de manier waarop we werken. Organisaties zijn van het verplichte kantoorbeleid overgestapt naar het verplichte thuiswerken, en uiteindelijk naar het hybride werken- wat voor veel organisaties het nieuwe normaal is geworden.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]