Nieuwsbericht:

Feestelijke start aanpassing N217 voor betere doorstroming in de Hoeksche Waard

Met een schep in de grond is de rotonde in ’s Gravendeel en kruising Polderweg aan de N217 officieel van start gegaan. Deze twee locaties worden de komende periode aangepast om doorstroming van het verkeer te verbeteren. Dit is o.a. nodig voor als de Heinenoordtunnel dicht gaat, want dan neemt het verkeer op de N217 toe.

 

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd op de HW nieuws website op 1 juli 2022.

 

De N217 loopt door de Hoeksche Waard tussen Spijkenisse en Dordrecht en kruist onderweg de A29. Waterschap Hollandse Delta is partner en medefinancier. Heemraad Henk van der Drift van Hollandse Delta was bij de symbolische starthandeling aanwezig: “Als wegbeheerder van alle wegen en fietspaden buiten de bebouwde kom in Zuid-Holland Zuid zijn we heel blij met deze aanpassingen voor alle gebruikers. Het draagt bij aan een goede bereikbaarheid van wonen en werken in de Hoeksche Waard.”

 

Op de foto staan v.l.n.r.: André de Waal, Mourik Infra, Suzan Vos, Rijkswaterstaat, Annette ter Kuile, provincie Zuid-Holland, Roland Goossens, Cosun Beet Company, Harry van Waveren, gemeente Hoeksche Waard, Henk van der Drift, waterschap Hollandse Delta. – Foto Casper Streefkerk

 

Samenwerking
Bij de symbolische starthandeling waren ook bestuurders van andere organisaties aanwezig. Bestuurders van provincie Zuid-Holland, Rijkswaterstaat, gemeente Hoeksche Waard, waterschap Hollandse Delta en Cosun Beet Company. Dit project is een mooi voorbeeld waarbij de samenwerking ervoor zorgt dat de N217 klaar is voor de toekomst. Kijk ook op www.N217.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Wil je ontdekken hoe organisaties succesvol kunnen zijn in het nieuwe tijdperk van hybride werken? De COVID-19 pandemie heeft grote veranderingen teweeggebracht in de manier waarop we werken. Organisaties zijn van het verplichte kantoorbeleid overgestapt naar het verplichte thuiswerken, en uiteindelijk naar het hybride werken- wat voor veel organisaties het nieuwe normaal is geworden.
Ernstige verkeershinder: Haringvlietbrug 8 weken afgesloten voor renovatie van vrijdag 9 juni t/m vrijdag 4 augustus.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]