Nieuwsbericht:

Fiets naar je Werk Maand

Nu de zon (meestal) weer schijnt en het thuiswerkadvies van de overheid eraf is kunnen wij ons geen beter moment bedenken om op de fiets naar het werk te gaan.

 

Bij Samen Bereikbaar is de gehele maand mei: ‘Fiets naar je Werk Maand’ 🚲

 

De gehele maand zullen wij aandacht besteden aan de fiets en spannen we ons in om meer medewerkers op de fiets te krijgen. Wil je een leuke actie starten, advies rondom fietsbeleid of fietsen stimuleren? Wij denken graag mee en hebben diverse activiteiten, toolboxen en whitepapers ontwikkeld om snel aan de slag te kunnen.

Verspreid deze flyer met handige tips en tools om samen de maand van de fiets naar het werk te vieren en blijf op de hoogte van onze updates de komende weken.

 

 

Save the date!

19 mei is het nationale ‘Fiets naar je Werk Dag

Dit is dé uitgelegen kans om als werkgever de fiets te stimuleren en als werknemer jezelf en jouw collega’s te motiveren om gezond en duurzaam naar je werk te reizen.

Mee doen? Vergeet je niet aan te melden op, om kans te maken op een prachtige elektrische fiets, de Pegasus Siena E7F Plus!

Wil je meedoen als werkgever? Kijk op de website voor ideeën.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Eind vorig jaar haalde Qbuzz 230 oranje Donkey Republic deelfietsen naar de Drechtsteden. Op 3 juni vond een feestelijke aftrap plaats met wethouders van de deelnemende gemeentes. Sinds dat moment zien Marja Bogert en Dennis Vlugt dat het gebruik van de fietsen sterk is toegenomen. ‘We streven er naar dat iedere fiets straks meerdere keren per dag wordt gehuurd’, zegt Dennis.
Rijkswaterstaat is op vrijdag 9 september 2022 gestart met het herstellen van de schade die tijdens een inspectie is geconstateerd aan de onderkant van de brug. Als gevolg is de parallelbaan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er wordt geen hinder voor het wegverkeer op de hoofdrijbanen verwacht.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]