Nieuwsbericht:

Fiets naar je Werk Maand

Nu de zon (meestal) weer schijnt en het thuiswerkadvies van de overheid eraf is kunnen wij ons geen beter moment bedenken om op de fiets naar het werk te gaan.

 

Bij Samen Bereikbaar is de gehele maand mei: ‘Fiets naar je Werk Maand’ 🚲

 

De gehele maand zullen wij aandacht besteden aan de fiets en spannen we ons in om meer medewerkers op de fiets te krijgen. Wil je een leuke actie starten, advies rondom fietsbeleid of fietsen stimuleren? Wij denken graag mee en hebben diverse activiteiten, toolboxen en whitepapers ontwikkeld om snel aan de slag te kunnen.

Verspreid deze flyer met handige tips en tools om samen de maand van de fiets naar het werk te vieren en blijf op de hoogte van onze updates de komende weken.

 

 

Save the date!

19 mei is het nationale ‘Fiets naar je Werk Dag

Dit is dé uitgelegen kans om als werkgever de fiets te stimuleren en als werknemer jezelf en jouw collega’s te motiveren om gezond en duurzaam naar je werk te reizen.

Mee doen? Vergeet je niet aan te melden op, om kans te maken op een prachtige elektrische fiets, de Pegasus Siena E7F Plus!

Wil je meedoen als werkgever? Kijk op de website voor ideeën.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Op 6 december kwamen meer dan 30 bedrijven in Het Numans-Dorps-huis samen voor de themabijeenkomst Heinenoordtunnel & Haringvlietbrug. De komende periode worden er in verschillende gebieden bijeenkomsten over deze onderwerpen georganiseerd. Zuid-Holland Bereikbaar stond kort stil bij de werkzaamheden die op de planning staan en de te verwachte hinder in het gebied.
De hoofdrijbaan en parallelbaan van de Haringvlietbrug (A29) zijn vanaf maandag 19 december tot en met zaterdag 24 december vijf nachten op rij in beide richtingen afgesloten voor alle weggebruikers.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]