Nieuwsbericht:

Fietsbeleid: informatie, tools en oplossingen

Tijdens de Fiets naar je Werk Maand besteden we aandacht aan publicaties van Samen Bereikbaar die relevant zijn voor fietsers. Elke vrijdag in mei zullen we een verzameling publiceren van artikelen die al eerder op de website verschenen en die je wellicht nuttig vindt. Klik hier om de eerste bundel te lezen over fietsapps en -planners.

 

Deze week hebben wij een verzameling van vier artikelen samengesteld die over belangrijke kwesties over fietsbeleid gaan:

Sinds januari 2020 is er een manier om uw medewerkers een fiets aan te bieden. Het betreft de lease-fiets. Wat houdt dit nou precies?

De fiscale vragen rond de aankoop en het gebruik van fietsen in bedrijven kunnen zeer ingewikkeld en moeilijk te begrijpen worden. Klik hier om alle regels en enkele voorbeelden te vinden.

Fietsen of reizen op een (elektrische) fiets, speed pedelec of elektrische scooter, wordt nu nog aantrekkelijker! Maak je nu nog vaak gebruik van de auto? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor een mooie korting van maximaal € 300,- op de aanschaf van een fiets of elektrische scooter.

Geïnteresseerd in fiets leasing? Wij hebben twee voorbeelden van bedrijven die jou daarbij kunnen helpen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Op maandag 9 mei jl. bracht het MT van Zuid-Holland Bereikbaar een werkbezoek aan de BAR (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk). Centraal tijdens het werkbezoek stond de ontwikkeling van Dutch Fresh Port in Barendrecht en Ridderkerk, de ontwikkeling van de Stationstuinen en de impact die dit alles heeft op de bereikbaarheid.
Dit is alweer de tweede week van de ‘Fiets naar je Werk Maand’ bij Samen Bereikbaar en we willen je nog even herinneren aan de ‘Fiets naar je Werk Dag’ die op 19 mei zal plaatsvinden. Je kan nog altijd mee doen, dat is eenvoudig en kost weinig tijd.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]