Nieuwsbericht:

Haringvlietbrug (A29) ’s nachts afgesloten 18–19 juli

De Haringvlietbrug (A29) is in de nacht van 18 op 19 juli van 22.00-05.00 uur in beide richtingen afgesloten voor alle weggebruikers van de hoofdrijbaan en de parallelbaan. Rijkswaterstaat zet klemmen vast waarmee de brugklep van de Haringvlietbrug is bevestigd aan het wegdek. Uit recente inspectie is gebleken dat een aantal klemmen op een lastig te bereiken positie aangedraaid moeten worden om te voorkomen dat ze lostrillen.

Voor deze werkzaamheden moet de klep geopend zijn en is de brug gestremd voor het wegverkeer. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, wordt dit werk in de nacht uitgevoerd. Het is niet mogelijk om dit werk te combineren met werk aan de barriers wat hiervoor plaatsvindt. Voor de werkzaamheden aan de barriers moet de brug juist gesloten zijn.

Omdat de maatregelen laat op de avond en ’s nachts plaatsvinden zijn er geen aanvullende maatregelen getroffen voor (brom)fietsers en tractoren. De werkzaamheden hebben geen invloed op de reguliere bedientijden voor de hoge scheepvaart.

Op de kanalen van Rijkswaterstaat is meer informatie te vinden over de werkzaamheden en de omleidingsroutes.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Wil je bijdragen aan het verbeteren van de beschikbaarheid van Zuid-Holland en reis je vaak in de regio? Dan horen we graag jouw ervaring!
Bij files of geplande werkzaamheden in Drechtsteden worden al sets van voorbereide maatregelen door de Regiodesk en de andere verkeerscentrales ingezet. Nu zijn er ook aanvullende maatregelen snel in te zetten wanneer bijvoorbeeld een rijksweg volledig is afgesloten. Hiermee worden weggebruikers beter geïnformeerd en sneller omgeleid.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]