Nieuwsbericht:

Jouw medewerkers in de file, dat wil je toch niet?

Wat zijn de alternatieven en hoe reis je slimmer?

Zuid-Holland Bereikbaar en Samen Bereikbaar meten de drukte op de A15 en N3. Welke inzichten geven de data ons en hoe kunnen ze je helpen om slimmer te reizen?

 

Alweer file?

Hoe vaak staat er eigenlijk file op de N3 of A15? Is het druk op alle dagen van de week en zijn er tijden waar de A15 wel goed doorstroomt’? In de infographic vind je de inzichten in fileleed en ideeën over wat je als bedrijf kunt doen om proactief tegen files en vertragingen op te treden.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Wil je ontdekken hoe organisaties succesvol kunnen zijn in het nieuwe tijdperk van hybride werken? De COVID-19 pandemie heeft grote veranderingen teweeggebracht in de manier waarop we werken. Organisaties zijn van het verplichte kantoorbeleid overgestapt naar het verplichte thuiswerken, en uiteindelijk naar het hybride werken- wat voor veel organisaties het nieuwe normaal is geworden.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]