Nieuwsbericht:

Jouw medewerkers in de file, dat wil je toch niet?

Wat zijn de alternatieven en hoe reis je slimmer?

Zuid-Holland Bereikbaar en Samen Bereikbaar meten de drukte op de A15 en N3. Welke inzichten geven de data ons en hoe kunnen ze je helpen om slimmer te reizen?

 

Alweer file?

Hoe vaak staat er eigenlijk file op de N3 of A15? Is het druk op alle dagen van de week en zijn er tijden waar de A15 wel goed doorstroomt’? In de infographic vind je de inzichten in fileleed en ideeën over wat je als bedrijf kunt doen om proactief tegen files en vertragingen op te treden.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Op 6 december kwamen meer dan 30 bedrijven in Het Numans-Dorps-huis samen voor de themabijeenkomst Heinenoordtunnel & Haringvlietbrug. De komende periode worden er in verschillende gebieden bijeenkomsten over deze onderwerpen georganiseerd. Zuid-Holland Bereikbaar stond kort stil bij de werkzaamheden die op de planning staan en de te verwachte hinder in het gebied.
De hoofdrijbaan en parallelbaan van de Haringvlietbrug (A29) zijn vanaf maandag 19 december tot en met zaterdag 24 december vijf nachten op rij in beide richtingen afgesloten voor alle weggebruikers.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]