Nieuwsbericht:

Lennart de Pee nieuw aanspreekpunt Samen Bereikbaar Hoeksche Waard

Per 1 juli jl. is Lennart de Pee het nieuwe aanspreekpunt voor het zakelijke platform Samen Bereikbaar in de regio Hoeksche Waard. Samen Bereikbaar is een netwerk van en voor bedrijven die aan de slag willen met mobiliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid. Het platform is actief in Drechtsteden, de BAR-gemeenten, Gorinchem en sinds februari 2022 ook in de Hoeksche Waard.

De Pee is de opvolger van Steven Corijn. Corijn was vanaf de opstart van het platform in de regio betrokken bij Samen Bereikbaar. Onder zijn begeleiding tekenden sinds februari maar liefst 15 organisaties de intentieverklaring om 10% van hun werknemers of logistiek uit de spits te halen. Corijn: “Nu het platform goed van start is, draag ik de werkzaamheden met een gerust hart over aan Lennart om zowel Samen Bereikbaar Hoeksche Waard als de ondersteuningsmogelijkheden op het gebied van duurzame zakelijke mobiliteit verder te ontwikkelen.”

Ondersteuning voor bedrijven

Vanuit eerdere rollen beschikt De Pee over uitgebreide kennis van het bedrijfsleven in de Hoeksche Waard en ruime ervaring met het samenwerken met ondernemers. Zo was hij als zelfstandig economisch adviseur actief voor onder andere de gemeente Hoeksche Waard en fungeerde hij in het verleden langere tijd als aanspreekpunt voor bedrijven bij de gemeente Oud-Beijerland.

De Pee: “De komende periode staat in het teken van ondernemers informeren over de renovaties van de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel in 2023. Helaas levert dit onvermijdelijk hinder op. Ik zoek het contact met ondernemers om hen te helpen met hun mobiliteitsvraagstukken. Samen kijken we naar oplossingen op maat en voorbeelden van hoe andere bedrijven omgaan met hinder door wegwerkzaamheden. Zoals werknemers in deze periode thuis laten werken of fietsmaatregelen voor de kortere afstanden.”

Samen aan de slag

Aan de slag gaan met mobiliteit heeft niet alleen voordelen voor de bereikbaarheid. Het biedt bedrijven ook kansen op het gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, voor werving en behoud van medewerkers, en om de vitaliteit van medewerkers te verhogen en verzuim te verlagen. Ook kan het anders inrichten van mobiliteit en logistiek leiden tot efficiënter gebruik van bedrijfsmiddelen en kostenbesparingen.

Samen Bereikbaar biedt bedrijven in de Hoeksche Waard ondersteuning om aan de slag te gaan met veranderingen en kansen op het gebied van mobiliteit en logistiek. Deze ondersteuning is gratis. Samen Bereikbaar werkt samen met bedrijven om thuiswerken te stimuleren of om de fiets of het openbaar vervoer aantrekkelijker te maken voor de woon-werkreis. Ook is specialistische ondersteuning op het gebied van logistiek mogelijk, bijvoorbeeld om vrachtwagens en bestelverkeer meer buiten de spitsen te laten rijden of een andere modaliteit in te zetten.

Bedrijven in de Hoeksche Waard die zich willen aansluiten bij Samen Bereikbaar en bedrijven op Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland die aan de slag willen met mobiliteit of logistiek, kunnen met Lennart de Pee in contact komen via lennartdepee@zuidhollandbereikbaar.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Wil je ontdekken hoe organisaties succesvol kunnen zijn in het nieuwe tijdperk van hybride werken? De COVID-19 pandemie heeft grote veranderingen teweeggebracht in de manier waarop we werken. Organisaties zijn van het verplichte kantoorbeleid overgestapt naar het verplichte thuiswerken, en uiteindelijk naar het hybride werken- wat voor veel organisaties het nieuwe normaal is geworden.
Ernstige verkeershinder: Haringvlietbrug 8 weken afgesloten voor renovatie van vrijdag 9 juni t/m vrijdag 4 augustus.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]