Nieuwsbericht:

OHW ambassadeur Samen Bereikbaar Hoeksche Waard

Op vrijdag 25 maart jl. tekende voorzitter Frank van den Ouden namens de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW), in het bijzijn van Steven Corijn van Samen Bereikbaar Hoeksche Waard, de intentieovereenkomst over de deelname van de OHW aan dit nieuwe platform. Samen Bereikbaar is een netwerk van en voor bedrijven die aan de slag willen met mobiliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid. Samen Bereikbaar is actief in Drechtsteden, de BAR-gemeenten, Gorinchem en nu ook in de Hoeksche Waard.

De regionale belangenbehartiger OHW, met een achterban van in totaal ruim 800 bedrijven, zal zich inzetten om de doelstellingen van het platform te realiseren. Het wordt steeds drukker op de weg en de komende jaren staan er verschillende wegwerkzaamheden gepland. Om de regio vitaal en economisch sterk te houden is het dan ook van groot belang om samen te werken aan een goed bereikbare Hoeksche Waard. Frank van den Ouden benadrukt het belang van bereikbaarheid en mobiliteit in de regio. “Voor ons als belangenbehartiger zijn dit speerpunten. We vinden het dan ook belangrijk om als ambassadeur aan te sluiten bij dit netwerk dat bijdraagt aan bereikbaarheid én duurzame mobiliteit in onze regio,” aldus de OHW-voorzitter.

“Samen Bereikbaar Hoeksche Waard is een zakelijk platform op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid. Het platform is van en voor de aangesloten organisaties en wordt ondersteund door Zuid-Holland Bereikbaar,” aldus Steven Corijn die als aanspreekpunt in de regio Hoeksche Waard fungeert.

Corijn is verheugd met de aansluiting van de regionale belangenbehartiger als ambassadeur. “We hebben een aantal gesprekken met elkaar gevoerd over de opzet, de aanpak en de samenwerking. Daarbij hebben we invulling kunnen geven aan de wijze waarop een koepel als de OHW zich achter de uitgangspunten van het platform kan scharen. En dat is gelukt,” eindigt Corijn tevreden.

Samen aan de slag
Samen Bereikbaar biedt bedrijven in de Hoeksche Waard ondersteuning om aan de slag te gaan met veranderingen en kansen op het gebied van mobiliteit en logistiek. Deze ondersteuning is gratis. Werknemers verleiden om op de fiets of met het openbaar vervoer naar het werk te komen, vrachtwagens en bestelverkeer meer buiten de spitsen laten rijden en/of thuiswerken stimuleren, zijn enkele voorbeelden waarbij Samen Bereikbaar bedrijven kan ondersteunen.

Bedrijven in de Hoeksche Waard die aan de slag willen met mobiliteit of logistiek, kunnen een mail sturen naar steven.corijn@samenbereikbaar.nl.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Tijdens de Fiets naar je Werk Maand besteden we aandacht aan publicaties van Samen Bereikbaar die relevant zijn voor fietsers. Elke vrijdag in mei zullen we een verzameling publiceren van artikelen die al eerder op de website verschenen en die je wellicht nuttig vindt. Deze week hebben wij een verzameling van vier artikelen samengesteld die over belangrijke kwesties over fietsbeleid gaan.
Op maandag 9 mei jl. bracht het MT van Zuid-Holland Bereikbaar een werkbezoek aan de BAR (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk). Centraal tijdens het werkbezoek stond de ontwikkeling van Dutch Fresh Port in Barendrecht en Ridderkerk, de ontwikkeling van de Stationstuinen en de impact die dit alles heeft op de bereikbaarheid.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]