Nieuwsbericht:

Samen Bereikbaar start ook in de Hoeksche Waard!

Een goede bereikbaarheid van en in de Hoeksche Waard is ook voor het bedrijfsleven van belang. Zij kunnen hier, naast de overheden, zelf ook aan bijdragen. Nu het steeds drukker wordt op de weg en in 2023 de renovatie van de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel gepland staan, is dit het moment om samen te werken aan een goede bereikbaarheid. Samen Bereikbaar ondersteunt bedrijven in de Hoeksche Waard kosteloos die aan de slag willen met mobiliteit. Tijdens de officiële digitale lancering van Samen Bereikbaar Hoeksche Waard vertelt wethouder van Waveren van gemeente Hoeksche Waard waarom de gemeente ook als werkgever aansluit bij Samen Bereikbaar.

 

Bereikbaarheid én leefbaarheid

Om de regio vitaal en economisch sterk te houden is het van groot belang om samen te werken aan een goed bereikbare Hoeksche Waard. Bijvoorbeeld door samen te kijken naar alternatieven voor het woon-werkverkeer van werknemers en logistieke bewegingen. Met Samen Bereikbaar bouwen we samen, overheden en bedrijfsleven, aan een platform gericht op mobiliteit in de Hoeksche Waard. Het doel: de Hoeksche Waard bereikbaar én leefbaar houden.

 

Samen aan de slag

Samen Bereikbaar biedt bedrijven in de Hoeksche Waard gratis ondersteuning om aan de slag te gaan met veranderingen en kansen op het gebied van mobiliteit en logistiek. Enkele voorbeelden: werknemers verleiden meer thuis te werken of op de fiets of met het openbaar vervoer naar het werk te komen en/of vrachtwagens en bestelverkeer meer buiten de spitsen laten rijden.

De lancering van Samen Bereikbaar in de Hoeksche Waard vindt plaats op 17 februari van 16 tot 17:30 uur. Wilt u zich zelf aanmelden? Bezoek dan de volgende link: Aanmelden digitale lancering Samen Bereikbaar Hoeksche Waard.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Wil je ontdekken hoe organisaties succesvol kunnen zijn in het nieuwe tijdperk van hybride werken? De COVID-19 pandemie heeft grote veranderingen teweeggebracht in de manier waarop we werken. Organisaties zijn van het verplichte kantoorbeleid overgestapt naar het verplichte thuiswerken, en uiteindelijk naar het hybride werken- wat voor veel organisaties het nieuwe normaal is geworden.
Ernstige verkeershinder: Haringvlietbrug 8 weken afgesloten voor renovatie van vrijdag 9 juni t/m vrijdag 4 augustus.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]