Nieuwsbericht:

Reizigersonderzoek Zuid-Holland

Wil je bijdragen aan het verbeteren van de beschikbaarheid van Zuid-Holland en reis je vaak in de regio? Dan horen we graag jouw ervaring!

In opdracht van Zuid-Holland Bereikbaar wordt onderzocht waar reizigers, werkgevers, publiekstrekkers en logistieke bedrijven behoefte aan hebben op het gebied van informatie en informatievoorzieningen rondom reizen.

Het onderzoek gaat om alle vormen van reizen (auto, ov, fiets, etc.). De vragenlijst bestaat uit 13 vragen en duurt ongeveer 4 minuten. Je kunt anoniem de enquête invullen tot 8 augustus.

Door deel te nemen maak je ook kans op één van de 3 bol.com cadeaubonnen met een waarde van €100

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

De Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel worden komende zomer afgesloten wegens renovatie. De A16 krijgt daardoor flink meer verkeer voor de kiezen, want de A29 heeft maanden te maken met stremmingen. Rijkswaterstaat en Samen Bereikbaar proberen extra fileleed op de omleidingsroutes zoveel mogelijk tegen te gaan.
De provincie heeft de vervoerplannen voor het jaar 2023 bekendgemaakt. Op het moment is het lastig om voldoende personeel te vinden en reizen er minder mensen met het OV. Toch willen de provincie en de vervoerbedrijven zo min mogelijk veranderen aan de dienstregeling.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]