Nieuwsbericht:

Reizigersonderzoek Zuid-Holland

Wil je bijdragen aan het verbeteren van de beschikbaarheid van Zuid-Holland en reis je vaak in de regio? Dan horen we graag jouw ervaring!

In opdracht van Zuid-Holland Bereikbaar wordt onderzocht waar reizigers, werkgevers, publiekstrekkers en logistieke bedrijven behoefte aan hebben op het gebied van informatie en informatievoorzieningen rondom reizen.

Het onderzoek gaat om alle vormen van reizen (auto, ov, fiets, etc.). De vragenlijst bestaat uit 13 vragen en duurt ongeveer 4 minuten. Je kunt anoniem de enquête invullen tot 8 augustus.

Door deel te nemen maak je ook kans op één van de 3 bol.com cadeaubonnen met een waarde van €100

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Bij files of geplande werkzaamheden in Drechtsteden worden al sets van voorbereide maatregelen door de Regiodesk en de andere verkeerscentrales ingezet. Nu zijn er ook aanvullende maatregelen snel in te zetten wanneer bijvoorbeeld een rijksweg volledig is afgesloten. Hiermee worden weggebruikers beter geïnformeerd en sneller omgeleid.
De Haringvlietbrug is in de nacht van 18 op 19 juli van 22.00-05.00 uur in beide richtingen afgesloten voor alle weggebruikers van de hoofdrijbaan en de parallelbaan.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]