Nieuwsbericht:

Reizigersonderzoek Zuid-Holland

Wil je bijdragen aan het verbeteren van de beschikbaarheid van Zuid-Holland en reis je vaak in de regio? Dan horen we graag jouw ervaring!

In opdracht van Zuid-Holland Bereikbaar wordt onderzocht waar reizigers, werkgevers, publiekstrekkers en logistieke bedrijven behoefte aan hebben op het gebied van informatie en informatievoorzieningen rondom reizen.

Het onderzoek gaat om alle vormen van reizen (auto, ov, fiets, etc.). De vragenlijst bestaat uit 13 vragen en duurt ongeveer 4 minuten. Je kunt anoniem de enquête invullen tot 8 augustus.

Door deel te nemen maak je ook kans op één van de 3 bol.com cadeaubonnen met een waarde van €100

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Op 6 december kwamen meer dan 30 bedrijven in Het Numans-Dorps-huis samen voor de themabijeenkomst Heinenoordtunnel & Haringvlietbrug. De komende periode worden er in verschillende gebieden bijeenkomsten over deze onderwerpen georganiseerd. Zuid-Holland Bereikbaar stond kort stil bij de werkzaamheden die op de planning staan en de te verwachte hinder in het gebied.
De hoofdrijbaan en parallelbaan van de Haringvlietbrug (A29) zijn vanaf maandag 19 december tot en met zaterdag 24 december vijf nachten op rij in beide richtingen afgesloten voor alle weggebruikers.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]