Nieuwsbericht:

Renovatie Heinenoordtunnel

Rijkswaterstaat heeft een nieuwsbrief, waar ze bedrijven, organisaties en bewoners op de hoogte houden van de werkzaamheden aan de Heinenoordtunnel in de A29. De renovatie van de Heinenoordtunnel vindt plaats in 2023 en 2024. De voorbereidingen zijn volop aan de gang. Met de renovatie zorgt Rijkswaterstaat ervoor dat de tunnel ook in de toekomst veilig en beschikbaar blijft.

 

In het bijzonder wil ik je wijzen op de eerste afsluitingen van de Heinenoordtunnel die de volgende maand zullen plaatsvinden. Dan wordt (regulier) onderhoud aan de tunnel gecombineerd met voorbereidende werkzaamheden voor de renovatie:

  • Van donderdag 9 december 23.59 uur tot vrijdag 10 december 05.00 uur 2021 is de tunnelbuis richting Rotterdam afgesloten (richting het noorden), inclusief oprit Oud-Beijerland (21).
  • Van vrijdag 10 december 22.00 uur tot maandag 13 december 05.00 uur 2021 is de tunnelbuis richting Bergen op Zoom afgesloten (richting het zuiden), inclusief oprit Barendrecht (20).

 

In dit deel van de nieuwsbrief vind je meer informatie over deze eerste afsluiting, de omleidingsroute, de extra reistijd en de alternatieven voor de weggebruiker.

 

Wil je de nieuwsbrief voortaan rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Dan kan je je hier aanmelden. En heb je vragen over de renovatie van de Heinenoordtunnel, dan kan je die mailen naar renovatieheinenoordtunnel@rws.nl.

 

Naast de Heinenoordtunnel vernieuwt en renoveert Rijkswaterstaat tot 2030 ook een groot aantal andere bruggen, tunnels en wegen. Een overzicht van alle projecten vindt u hier.

 

Wil je een gesprek met ons over de impact van de renovatie van de Heinenoordtunnel en de andere werkzaamheden en de mogelijke oplossingen? Neem gerust contact met ons op.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

De Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel worden komende zomer afgesloten wegens renovatie. De A16 krijgt daardoor flink meer verkeer voor de kiezen, want de A29 heeft maanden te maken met stremmingen. Rijkswaterstaat en Samen Bereikbaar proberen extra fileleed op de omleidingsroutes zoveel mogelijk tegen te gaan.
De provincie heeft de vervoerplannen voor het jaar 2023 bekendgemaakt. Op het moment is het lastig om voldoende personeel te vinden en reizen er minder mensen met het OV. Toch willen de provincie en de vervoerbedrijven zo min mogelijk veranderen aan de dienstregeling.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]