Nieuwsbericht:

Rondetafelgesprek over hybride werken, het nieuwe normaal

Wil je ontdekken hoe organisaties succesvol kunnen zijn in het nieuwe tijdperk van hybride werken?

 

De COVID-19 pandemie heeft grote veranderingen teweeggebracht in de manier waarop we werken. Organisaties zijn van het verplichte kantoorbeleid overgestapt naar het verplichte thuiswerken, en uiteindelijk naar het hybride werken- wat voor veel organisaties het nieuwe normaal is geworden.

 

Hybride werken biedt flexibiliteit en kansen, maar brengt ook uitdagingen mee. Tijdens een rondetafelgesprek onder leiding van mobiliteitsmakelaar Anna Schouten hebben Liesbeth de Geus (HR Manager bij KROHNE Altometer), Henri van Beerendonk (Directeur Supply Chain Management bij Jiffy Group), Helma Rutten (HR Manager bij De Haan Verhuizingen) en Carin van den Boogaard (HR Business Partner bij de Gemeente Dordrecht) hun ervaringen gedeeld over hybride werken.

 

🌟 Klik hier om het artikel te lezen over het rondetafelgesprek  en laat je inspireren door de kansen en uitdagingen van hybride werken.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Ernstige verkeershinder: Haringvlietbrug 8 weken afgesloten voor renovatie van vrijdag 9 juni t/m vrijdag 4 augustus.
Het wordt weer mooier weer en de zon schijnt. Overal om ons heen worden mensen blij van de buitenlucht. Doen jullie als organisatie ook mee met de jaarlijkse ‘Fiets naar je Werk Dag’ op 25 mei? Een ideaal moment om met zijn allen te fietsen.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]