Nieuwsbericht:

Samen Bereikbaar in 2017

Bedrijfsleven en overheden sluiten alliantie voor bereikbaarheid Drechtsteden

In de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht vond maandag 13 februari de vervolgbijeenkomst Bereikbare Drechtsteden plaats. Bedrijven en overheidsorganisaties gaven hun visie over bereikbaarheid en innovatie. De avond werd geïnitieerd door de provincie, in samenwerking met de Drechtsteden, Rijkswaterstaat, mobiliteitsplatform Samen Bereikbaar en de Federatie Samenwerkende Ondernemersverenigingen Drechtsteden.

Meer weten? Klik op onderstaande link om het artikel te lezen:

 

BNV Mobility maakt slimme mobiliteit bereikbaar met TURNN

Verandering in mobiliteit: dat is het specialisme van BNV Mobility.

Meer weten? Klik op onderstaande link om het artikel te lezen:

 

‘Een dag in de week met de fiets naar het werk in plaats van met de auto is ook al gedragsverandering’

A change is gonna come, zong Sam Cooke in 1963 al. De titel van zijn hit is anno 2017 ook van toepassing op het mobiliteitsvraagstuk in de Drechtsteden.

Meer weten? Klik op onderstaande link om het artikel te lezen:

 

Goedbezocht congres Haven, Transport en Logistiek mooi sluitstuk 2017

Trends in de containerscheepvaart, bedrijven slimmer en duurzamer in beweging krijgen, de fi leproblematiek in de regio, de afstand die er nog te vaak heerst tussen logistiek dienstverleners en transporteurs, het reduceren van wachttijd voor klanten: het kwam allemaal aan bod.

Meer weten? Klik op onderstaande link om het artikel te lezen:

 

‘Concurrentie is goed, maar samenwerking soms beter’

Haven, transport en logistiek: daar is onze regio onlosmakelijk mee verbonden. Niet zo gek dus dat een congres over deze onderwerpen op veel belangstelling kon rekenen. Port of BUSINESS nodigde vier interessante sprekers uit om vanuit hun expertise de thema’s te belichten. Het gevolg? Een volle zaal die geboeid luisterde.

Meer weten? Klik op onderstaande link om het artikel te lezen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Eind vorig jaar haalde Qbuzz 230 oranje Donkey Republic deelfietsen naar de Drechtsteden. Op 3 juni vond een feestelijke aftrap plaats met wethouders van de deelnemende gemeentes. Sinds dat moment zien Marja Bogert en Dennis Vlugt dat het gebruik van de fietsen sterk is toegenomen. ‘We streven er naar dat iedere fiets straks meerdere keren per dag wordt gehuurd’, zegt Dennis.
Rijkswaterstaat is op vrijdag 9 september 2022 gestart met het herstellen van de schade die tijdens een inspectie is geconstateerd aan de onderkant van de brug. Als gevolg is de parallelbaan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er wordt geen hinder voor het wegverkeer op de hoofdrijbanen verwacht.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]