Nieuwsbericht:

Terugkoppeling themabijeenkomst Heinenoordtunnel & Haringvlietbrug

Op 6 december kwamen meer dan 30 bedrijven in Het Numans-Dorps-huis samen voor de themabijeenkomst Heinenoordtunnel & Haringvlietbrug. De komende periode worden er in verschillende gebieden bijeenkomsten over deze onderwerpen georganiseerd. Zuid-Holland Bereikbaar stond kort stil bij de werkzaamheden die op de planning staan en de te verwachte hinder in het gebied. Voor vragen over de afsluitingen worden mensen verwezen naar Rijkswaterstaat. Centraal stond welke acties organisaties kunnen ondernemen om de hinder voor zichzelf en hun collega-bedrijven zo veel mogelijk te beperken. 

 

Projectleider namens Zuid-Holland Bereikbaar, Piet Steigstra, heet de aanwezigen welkom. Snel wordt het woord gegeven aan Lennart de Pee, mobiliteitsmakelaar voor de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. “Goed om vooraf helder te hebben wie waar van is. Zuid-Holland Bereikbaar is het loket voor bedrijven en gaat graag met u in gesprek over de alternatieven tijdens de afsluitingen. Rijkswaterstaat gaat over publiekscommunicatie naar weggebruikers en communiceert over het onderhoud, planning en de maatregelen. Deze informatie kan overigens voor bedrijven ook interessant zijn.” 

 

Lees hier het complete verslag van de themabijeenkomst.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

De hoofdrijbaan en parallelbaan van de Haringvlietbrug (A29) zijn vanaf maandag 19 december tot en met zaterdag 24 december vijf nachten op rij in beide richtingen afgesloten voor alle weggebruikers.
De Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel worden komende zomer afgesloten wegens renovatie. De A16 krijgt daardoor flink meer verkeer voor de kiezen, want de A29 heeft maanden te maken met stremmingen. Rijkswaterstaat en Samen Bereikbaar proberen extra fileleed op de omleidingsroutes zoveel mogelijk tegen te gaan.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]