Nieuwsbericht:

Vijf nachtafsluitingen Haringvlietbrug (A29)

De hoofdrijbaan en parallelbaan van de Haringvlietbrug (A29) zijn vanaf maandag 19 december tot en met zaterdag 24 december vijf nachten op rij in beide richtingen afgesloten voor alle weggebruikers. Rijkswaterstaat zet dan klemmen vast waarmee de brugklep van de Haringvlietbrug is bevestigd aan het wegdek. Ook worden er voorbereidingen getroffen voor de renovatie van de klep van de brug. Voor deze werkzaamheden moet de klep open staan en is de brug gestremd voor het verkeer. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, wordt het werk ‘s nachts uitgevoerd. Automobilisten moeten rekening houden met extra reistijd. Er zijn geen alternatieve maatregelen getroffen voor (brom)fietsers en tractoren omdat de maatregelen laat op de avond en ’s nachts plaatsvinden.

Afsluitingen en omleidingen

Op de website van Rijkswaterstaat vindt u een overzicht met alle afsluitingen en de omleidingsroutes. Voor verkeer via A29 afslag Oud-Beijerland, N217 en A16 is de Kiltunnel tijdens de werkzaamheden in beide richtingen tolvrij gemaakt.

Advies aan weggebruikers

  • Plan uw reis goed en raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie.
  • Houd rekening met extra reistijd.
  • Pas indien mogelijk uw reisgedrag aan om hinder door de werkzaamheden te vermijden, bijvoorbeeld door te kiezen voor het openbaar vervoer of een andere route.
  • Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de digitale informatiepanelen en gele borden langs de weg.
  • Houd uw navigatiesysteem in de gaten voor de actuele reistijdinformatie.

Kosteloze ondersteuning voor bedrijven

Verwacht u volgend jaar hinder voor medewerkers, bezoekers of logistieke stromen door de renovaties aan de Haringvlietbrug en/of Heinenoordtunnel? Samen Bereikbaar kijkt samen met u naar mogelijkheden om de hinder voor uw bedrijf en uw collega-bedrijven te beperken. Deze ondersteuning van onze experts op gebied van mobiliteit en logistiek is gratis. Kijk voor meer informatie op onze projectpagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Wil je ontdekken hoe organisaties succesvol kunnen zijn in het nieuwe tijdperk van hybride werken? De COVID-19 pandemie heeft grote veranderingen teweeggebracht in de manier waarop we werken. Organisaties zijn van het verplichte kantoorbeleid overgestapt naar het verplichte thuiswerken, en uiteindelijk naar het hybride werken- wat voor veel organisaties het nieuwe normaal is geworden.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]