Nieuwsbericht:

Werkbezoek ZHB aan de BAR-gemeenten

Op maandag 9 mei jl. bracht het MT van Zuid-Holland Bereikbaar een werkbezoek aan de BAR (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk). Centraal tijdens het werkbezoek stond de ontwikkeling van Dutch Fresh Port in Barendrecht en Ridderkerk, de ontwikkeling van de Stationstuinen en de impact die dit alles heeft op de bereikbaarheid. De gemeente en ondernemers van familiebedrijven Euser, Berkman en van den Heuvel waren erbij en vertelden vanuit hun perspectief over het gebied en de uitdagingen op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid. Ook was er ruimte voor het verhaal van Zuid-Holland Bereikbaar en de gebiedsaanpak waarmee gestart wordt.

 

 

Dutch Fresh Port

Op bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard in Barendrecht ontwikkelt zich de Dutch Fresh Port waar veel AgroversFoodlogistiek ondernemers zijn gevestigd of zich de komende jaren zullen vestigen. Meer informatie hierover kun je hier vinden: Dutch Fresh Port | Connect to grow

 

Stationstuinen

De Stationstuinen is een woningbouwproject in Barendrecht, waar op loopafstand van het station woningen gebouwd worden (aan de kant van het bedrijventerrein). Meer informatie kun je hier vinden: Home – Stationstuinen Barendrecht

 

Werkbezoeken ZHB

Het MT van Zuid-Holland Bereikbaar probeert iedere 6-8 weken een werkbezoek af te leggen aan een gebied in Zuid-Holland. Het doel van deze werkbezoeken is om een beter beeld te krijgen van de opgaven en ambities in het gebied en ook te luisteren naar wat er leeft bij verschillende ondernemers. De BAR-gemeenten is het tweede werkbezoek. Eerder ging het MT van Zuid-Holland Bereikbaar al langs in het gebied Voorne-Putten Haven. Het volgende geplande werkbezoek is aan Drechtsteden.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Wil je ontdekken hoe organisaties succesvol kunnen zijn in het nieuwe tijdperk van hybride werken? De COVID-19 pandemie heeft grote veranderingen teweeggebracht in de manier waarop we werken. Organisaties zijn van het verplichte kantoorbeleid overgestapt naar het verplichte thuiswerken, en uiteindelijk naar het hybride werken- wat voor veel organisaties het nieuwe normaal is geworden.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]