Nieuwsbericht:

Zo Werkt Het Award 2022 – Ben jij dé hybride werkgever van het jaar?

Deels op kantoor en deels thuis, nooit eerder gingen zoveel bedrijven aan de slag met hybride werken.

Om dit inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren, reikt het landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het op 14 juni de award voor Beste Hybride Werkgever van het Jaar uit!

Promoot deze actie onder jouw personeel met de toolkit. Ze maken ook direct kans op een e-bike.

De winnende werkgever ontvangt: de titel van hybride werkgever van het jaar, een ‘Yes we can’ workshop t.w.v. €1.750,- en gratis mobiliteitsadvies.

Word als organisatie genomineerd door jouw werknemers. Iedereen kan meedoen tot 31 mei 2022. Kijk voor meer informatie op de website.

 

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van elf mobiliteitsregio’s waar Zuid-Holland Bereikbaar deel van uitmaakt.  Meer informatie is hier te vinden.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actueel

Gerelateerde nieuwsberichten

Vanaf 27 juni rijden er minder treinen en bussen in de regio Drechtsteden, Molenlanden en Gorinchem. De reden hiervan is een personeelstekort in de vakantieperiode. Dit meldt Qbuzz in een persbericht.
Fietsers tussen Ridderkerk en Rotterdam kunnen nu fluitend de file op de A15 voorbijfietsen. De fietsroute F15 IJsselmonde is namelijk af. Staatssecretaris Vivianne Heijnen (ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) heeft samen met de betrokken partijen de route officieel geopend.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]