Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijvenbijeenkomst: Informatie over hinder en hinderbeperking bij werkzaamheden

22 november 2022 @ 4:30 pm - 8:30 pm

Gratis

Duurzaam anders reizen als oplossing voor hinder op de wegen en het spoor én de klimaatopgave. Bijeenkomst voor alle werkgevers en logistieke partijen Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en de BAR-gemeenten (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk).

 

Datum 22 november 2022
Tijd Vanaf 16.30 tot circa 20.00/20.30 uur
Inclusief walking dinner en netwerkborrel
Locatie Hilton Hotel, Weena 10 in Rotterdam
Aanmelden Via deze link

 

Veel bruggen, tunnels en wegen in Zuid-Holland zijn toe aan grootschalig onderhoud. Dat levert in de regio behoorlijke verkeershinder op. Daar krijgt iedereen, u, uw leveranciers, uw medewerkers en uw bezoekers vanaf volgend jaar tot voorbij 2030 mee te maken. Tegelijkertijd hebben we allemaal te maken met de klimaatopgaven en werken veel bedrijven al gericht aan het verduurzamen van hun mobiliteit en logistiek.

Zuid–Holland Bereikbaar organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met Rijkswaterstaat, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, provincie Zuid-Holland, ProRail, gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en de BAR-gemeenten, Havenbedrijf Rotterdam en de Fietsersbond.

Informatiebijeenkomst over de bereikbaarheidsopgave als gevolg van grootschalig werkzaamheden

 

Om u te informeren over de grootschalige hinder en mogelijke oplossingen organiseert Zuid-Holland Bereikbaar een bijeenkomst op 22 november 2022 voor werkgevers en logistieke partijen. Aanmelden kan via deze link.

 

Gegevens

Datum:
22 november 2022
Tijd:
4:30 pm - 8:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://zuidhollandbereikbaar.nl/actueel/duurzaam-anders-reizen-als-oplossing-voor-hinder-op-de-wegen-en-het-spoor-en-de-klimaatopgave/

Organisator

Zuid-Holland Bereikbaar
E-mail
info@zuidhollandbereikbaar.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hilton Hotel, Weena 10 Rotterdam
Weena 10
Rotterdam, Zuid-Holland 3012CM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0107108000
Bekijk de site van Locatie

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]