Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijvencarrousel Hoeksche Waard

6 december 2022 @ 4:30 pm - 6:00 pm

Hoe kunnen bedrijven nu én in de toekomst bijdragen aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van de Hoeksche Waard door te kiezen voor slimmere en schonere mobiliteit? Tijdens deze bijeenkomst gaan we graag in gesprek over wat u kunt doen om uw bedrijf en uw collega-bedrijven bereikbaar te houden. Dat is belangrijk, zeker gezien de verkeershinder en extra drukte op de weg die het gebied de komende jaren zal treffen.

Veel bruggen, tunnels en wegen in Zuid-Holland zijn toe aan grootschalig onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan de Heinenoordtunnel en Haringvlietbrug die volgend jaar meerdere weken afgesloten zijn. Dat levert in de regio behoorlijke hinder op, óók in de Hoeksche Waard.

Samen hinder beperken
Het is niet te voorkomen dat u, uw medewerkers, uw leveranciers, uw bezoekers en uw collega-bedrijven de komende jaren last zullen hebben van de hinder op de wegen. Met elkaar kunnen we de hinder verminderen en zorgen dat de Hoeksche Waard bereikbaar en leefbaar blijft. Samen Bereikbaar biedt bedrijven die aan de slag willen met mobiliteit daarom kosteloze ondersteuning.

Bedrijvencarrousel Hoeksche Waard
Bezoek de bedrijvencarrousel in de Hoeksche Waard en laat u informeren over wat Samen Bereikbaar voor u kan betekenen in uw zoektocht naar slimmere en schonere mobiliteit en logistiek. Hierbij zoomen we in op de infrastructurele onderhoudsopgave in het gebied en (reis)alternatieven tijdens de afsluiting van de Heinenoordtunnel en Haringvlietbrug. U kunt op deze bijeenkomst diverse tafels bezoeken. Hier kunt u met onze mobiliteits-/logistiek experts én met collega-ondernemers in gesprek over wat er mogelijk is voor werkgevers en bijvoorbeeld zorginstellingen, logistieke partijen, agrarische bedrijven en de recreatiesector.

Datum: dinsdag 6 december 2022
Tijd: 16.30 – 18.00 uur
Locatie: Numans-Dorps-huis (Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp)

De komende periode zullen ook in andere gebieden (zoals Goeree-Overflakkee) bedrijvencarrousels worden georganiseerd met speciale aandacht voor de impact van de renovaties van de Heinenoordtunnel en Haringvlietbrug. Tevens wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd over transport van gevaarlijke stoffen tijdens deze renovaties. Meer informatie volgt binnenkort via de kanalen van Samen Bereikbaar.

 

Gegevens

Datum:
6 december 2022
Tijd:
4:30 pm - 6:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Samen Bereikbaar
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Numans-Dorps-huis
Buttervliet 1
Numansdorp, 3281 LK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]