Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst afsluitingen A29: Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel

15 februari @ 4:30 pm - 6:00 pm

Gratis

Datum:          Woensdag 15 februari 2023

Tijd:                van 16.30 uur tot 18.00 uur (inloop vanaf 16.00 uur)

Locatie:         Carlton Oasis (Curieweg 1, 3208 KJ Spijkenisse)

 

Veel bruggen, tunnels en wegen in Zuid-Holland zijn toe aan onderhoud. De Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel worden grondig gerenoveerd. Hiervoor zijn in 2023 en 2024 korte en langdurende afsluitingen noodzakelijk. Dit levert hinder op, óók voor bedrijven die in de Rotterdamse haven zijn gevestigd.

Hoe kunnen we de komende periode, maar ook in de toekomst zo goed mogelijk omgaan met deze hinder? Rijkswaterstaat, het Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en Samen Bereikbaar/Zuid-Holland Bereikbaar nodigen u uit voor een bijeenkomst over dit onderwerp. Tijdens deze bijeenkomst gaan we graag in gesprek over de te verwachten hinder en hoe bedrijven daar zo goed mogelijk mee kunnen omgaan. Dat is belangrijk, zeker gezien de verkeershinder en drukte op de wegen.

Meer informatie over de renovaties en de afsluitingen vindt u op de website van Rijkswaterstaat voor de renovatie van de Haringvlietbrug en de renovatie van de Heinenoordtunnel.

U kunt ook informatie vinden over de afsluitingen van de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel via de veelgestelde vragen. In onderstaande toolkit kunt u informatie downloaden die u kunt gebruiken om medewerkers, klanten, bezoekers en/of leveranciers tijdig te informeren.

 

Het is helaas niet te voorkomen dat bedrijven, medewerkers, leveranciers en bezoekers hinder ondervinden vanwege omleidingen en extra reistijd. Samen met bedrijven kijkt Zuid-Holland Bereikbaar/Samen Bereikbaar hoe we deze hinder zo goed mogelijk kunnen beperken en bieden daarom kosteloze ondersteuning aan bedrijven die met mobiliteit aan de slag willen gaan.

 

Bedrijvencarrousel Haven/Voorne-Putten

Bezoek de bedrijvencarrousel bij het Carlton Oasis in Spijkenisse en laat u informeren over wat Zuid-Holland Bereikbaar/Samen Bereikbaar voor u kan betekenen in uw zoektocht naar slimmere en schonere mobiliteit en logistiek.

Hierbij zoomen we in op de infrastructurele onderhoudsopgave in het gebied en (reis)alternatieven tijdens de afsluitingen van de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel. We hebben voor de verschillende onderwerpen ‘tafels’ ingericht die u kunt bezoeken. Hier kunt u met mobiliteits-/logistiek experts én met collega-ondernemers in gesprek over wat er mogelijk is voor werkgevers, logistieke partijen en de recreatiesector.

Ook in andere gebieden zijn bedrijvencarrousels georganiseerd met speciale aandacht voor de impact van de renovaties van de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel.

 

Organisator

Zuid-Holland Bereikbaar
E-mail
info@zuidhollandbereikbaar.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Carlton Oasis
Curieweg 1
Spijkenisse, Zuid-Holland 3208KJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0181 625 222
Bekijk de site van Locatie

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]