Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst over de bereikbaarheid van de Drechtsteden & Alblasserwaard

16 mei @ 7:00 pm - 10:00 pm

Gratis

De bereikbaarheid en de ontsluiting van de Drechtsteden en Alblasserwaard staat de komende tijd onder druk. Onderhoud aan wegen, tunnels en bruggen is nodig om in de toekomst comfortabel te kunnen reizen. De renovaties brengen hinder en mogelijke vertragingen met zich mee. U wilt natuurlijk niet voor verassingen komen te staan.

Daarom is het voor bedrijven belangrijk om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen voor deze regio. Tevens gaan we graag met u in gesprek over wat overheden en bedrijfsleven samen kunnen doen om de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken.

Zuid-Holland Bereikbaar nodigt u op dinsdagavond 16 mei uit bij de Heeren van Slydregt om u te informeren over de projecten die de komende jaren op het programma staan. Onze professionals praten u bij over de mogelijke hinder en vertellen hoe Zuid-Holland Bereikbaar bedrijven kan ondersteunen op het gebied van mobiliteit.

Districtshoofd van Rijkswaterstaat, Bart Keunen, zal u informeren over de grootste onderhoudsprojecten die eraan komen. Bart de Mooij, Peter Neelen en Anna Schouten nemen u mee in de wereld van Zuid Holland Bereikbaar en wat de overheden en het bedrijfsleven samen zouden kunnen doen om de bereikbaarheid en ontsluiting te verbeteren.

Tot slot gaat moderator Cees Vingerling in gesprek met onder andere Sjoerd Vollebregt, voorzitter Economic Development Board Drechtsteden, Wouter van der Wiel en Herbert Tichelhoven namens IV Infra en interactief met de aanwezigen. Na afloop is er gelegenheid tot netwerken.

Kortom: een kort, krachtig en boeiend programma.

 

Meld u aan via deze link en blok de datum alvast in uw agenda.

 

Praktische informatie

Datum: Dinsdagavond 16 mei

Locatie: Heeren van Slydregt, Stationsplein 8, Sliedrecht

Inloop: 19.00 uur

Programma: 19.30 tot 21.00 uur

Gelegenheid tot netwerken tot 21.45 uur.

Organisator

Zuid-Holland Bereikbaar
E-mail
info@zuidhollandbereikbaar.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Heeren van Slyedregt
Stationsplein 8
Sliedrecht, Zuid-Holland 3364AM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0184 444 888
Bekijk de site van Locatie

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]