Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale lancering Zuid-Holland Bereikbaar

16 februari 2022 @ 11:30 am - 12:30 pm

Gratis

We gaan beginnen! Acht publieke organisaties bundelen hun krachten in de samenwerkingsorganisatie Zuid-Holland Bereikbaar. In ons uitvoeringsprogramma leiden we het verkeer in goede banen en stemmen we per gebied onze werkzaamheden op elkaar af. Tegelijkertijd helpen we bewoners en bedrijven te kiezen voor slimme en duurzame manieren van reizen en vervoer. Zo houden we met elkaar Zuid-Holland bereikbaar.

Op 16 februari a.s. vieren we de start met een lancering. Onder meer gedeputeerde Frederik Zevenbergen van provincie Zuid-Holland, hoofdingenieur–directeur Arjan Driesprong van Rijkswaterstaat en wethouder Robert van Asten van gemeente Den Haag zijn erbij en vertellen over de opgaven en de samenwerking.

 

Benieuwd wat we gaan doen? Meld u dan aan!

Gegevens

Datum:
16 februari 2022
Tijd:
11:30 am - 12:30 pm
Kosten:
Gratis
Site:
https://zuidhollandbereikbaar.nl/actueel/lancering-zhb-16-02-2022/

Locatie

Webinar

Organisator

Zuid-Holland Bereikbaar
E-mail
info@zuidhollandbereikbaar.nl
Bekijk de site van Organisator

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]