Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lancering bedrijvenplatform Samen Bereikbaar in de Hoeksche Waard

17 februari 2022 @ 4:00 pm - 5:30 pm

Gratis

Samen Bereikbaar gaat nu ook van start in de Hoeksche Waard.

Ik nodig u hierbij graag uit voor de digitale lancering!

 

Met Samen Bereikbaar bouwen we samen, overheden en bedrijfsleven, aan een community gericht op mobiliteit in de Hoeksche Waard. Dat is hard nodig, want de bereikbaarheid staat onder druk en komt de komende jaren nog verder onder druk te staan, met ook de renovaties van de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel. Om de Hoeksche Waard vitaal en economisch sterk te houden is een goede bereikbaarheid cruciaal.

 

Een flink aantal bedrijven uit de Hoeksche Waard doet al mee!

Sluit u ook aan?

 

Alleen met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat de Hoeksche Waard bereikbaar blijft. Gemeente Hoeksche Waard is als grootste werkgever een van de eerste organisaties die meedoet. Wethouder Harry van Waveren is aanwezig en vertelt waarom het belangrijk is dat zoveel mogelijk bedrijven in de Hoeksche Waard zich aansluiten bij Samen Bereikbaar en meedoen om zo de Hoeksche Waard vitaal en leefbaar te houden.

 

Gegevens

Datum:
17 februari 2022
Tijd:
4:00 pm - 5:30 pm
Kosten:
Gratis
Site:
samenbereikbaar.nl

Locatie

Webinar

Organisator

Steven Corijn
Telefoon
+31(0)6 24 45 75 40
E-mail
steven.corijn@samenbereikbaar.nl

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]