Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lunch & Learn webinar: Fiets & Fiscaliteit

17 februari @ 12:00 pm - 1:00 pm

Gratis

Rondom de fiets en fiscaliteit is de nodige regelgeving. Fietsvergoedingen kunnen worden ondergebracht in de Werkkostenregeling (WKR), maar dan moet er Vrije Ruimte zijn. Lukt dat niet dan is er de mogelijkheid dat de werkgever een renteloze lening verstrekt. Een andere mogelijkheid is natuurlijk het verstrekken van een fietsvergoeding per kilometer geven. Per 1 januari is dat bedrag verhoogd naar € 0,21/km.

 

Er zijn dus best veel mogelijkheden. Welke kies je? En waarom? Hoe past dat binnen je mobiliteitsbeleid? Daarover gaat het in dit webinar. Zoals gebruikelijk laten we werkgevers aan het woord die hier al stappen in hebben gezet. Zij vertellen de verhalen uit de praktijk. En we geven volop tips en tricks om zelf aan de slag te gaan.

 

 

Feiten op een rij:

Lunch & learn webinar: Hoe houd je het leuk?

Datum: Vrijdag 17 februari 2023

Tijdstip: 12.00 – 13.00 uur, inloop vanaf 11:50 uur

Techniek: Zoom.

Organisator

Zuid-Holland Bereikbaar
E-mail
info@zuidhollandbereikbaar.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Webinar

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]