Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lunch & Learn Webinar: Let’s talk about money!

1 juli @ 12:00 pm

Gratis

Op 1 juli organiseert Zuid-Holland Bereikbaar haar maandelijkse Lunch & Learn webinar. Dit keer zoomen ze nader in op de mobiliteitskosten die de pan uit rijzen. Zijn die kosten alleen een nadeel of zijn ze om te buigen tot een reële kans? Tot iets positiefs?

Door kosten inzichtelijk te maken voor medewerkers, help je hen kosten te besparen. Meestal is een mooi bijkomend voordeel dat dan ook de duurzaamheid wordt verbeterd en dat medewerkers fitter worden.

Zeker nu op korte termijn de onbelaste kilometervergoeding omhoog gaat, zal dit tot veel discussie leiden met medewerkers. Ga je iedereen een hogere vergoeding geven, of bijvoorbeeld specifiek de fietsers?

Hoe ga je hierover het gesprek aan met je medewerkers?

Marian Westerbeek van het IMC is aanwezig en geeft concrete rekentips.

 

Meld je nu aan!

Gegevens

Datum:
1 juli
Tijd:
12:00 pm
Kosten:
Gratis
https://ways2go.nl/nl/werkgevers/lunch-learn-webinar-lets-talk-about-money/

Locatie

Webinar

Organisator

Zuid-Holland Bereikbaar
E-mail:
info@zuidhollandbereikbaar.nl
Bekijk de site van Organisator

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]