Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online bijeenkomst onderhoud fietspad Merwedebrug (Papendrechtsebrug)

17 januari 2022 @ 4:00 pm - 4:45 pm

Gratis

Vanaf 31 januari tot 30 april 2022 is het fietspad op de Papendrechtse brug in beide richtingen afgesloten. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan het fietspad. (Brom)fietsers moeten rekening houden met circa een half uur extra reistijd.

Rijkswaterstaat vervangt de oude houten balken voor nieuwe balken en brengt een nieuwe verflaag aan op de stalen oplegpunten die vrijkomen bij het verwijderen van de oude balken. De nieuwe houten balken worden tenslotte voorzien van een rode asfaltlaag. Hiermee is het fietspad weer comfortabel bruikbaar voor de komende jaren.

Reizen uw medewerkers met de fiets over dit traject dan willen we u graag informeren over de werkzaamheden, de omleidingsroutes en de alternatieven. Op 17 januari 2022 organiseren Rijkswaterstaat en het Platform Samen Bereikbaar Drechtsteden een webinar van 45 minuten voor het bedrijfsleven. Wilt u weten wat de hinder is en wat dit betekent voor uw bedrijf, wat de omleidingsroutes zijn en de alternatieven? Kom dan gemakkelijk online in dit webinar.

Het webinar duurt maximaal 45 minuten. We presenteren de werkzaamheden, de hinder, de alternatieven en de omleidingsroutes. Daarnaast ruimen we voldoende tijd in voor het stellen van vragen en presenteren we de digitale informatiepagina waar u alle informatie terug kunt vinden.

Aanmelden?, klik hier. Wij sturen u enkele dagen voor het webinar een digitale login (in TEAMS).

Gegevens

Datum:
17 januari 2022
Tijd:
4:00 pm - 4:45 pm
Kosten:
Gratis
Site:
www.samenbereikbaar.nl

Organisator

Anna Schouten
E-mail
anna.schouten@samenbereikbaar.nl

Locatie

Webinar

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]