Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening snelfietsroute F15 IJsselmonde

15 juni 2022 @ 11:30 am - 1:00 pm

Gratis

Graag willen wij u van harte uitnodigen voor de feestelijke opening van de snelfietsroute F15 IJsselmonde. De F15 IJsselmonde is een comfortabel en aantrekkelijk fietsnetwerk met twee routes van ieder 18km lang, die het aantrekkelijk maakt om bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer te kiezen voor de fiets. De officiële opening wordt verricht door staatssecretaris Vivianne Heijnen (ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) en de bestuurders van de provincie Zuid-Holland, de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH), de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk en het Waterschap Hollandse Delta.

 

Wanneer: woensdag 15 juni, 11.30 – 13.00 uur

Inloop: vanaf 11:00 uur

Locatie: Paviljoen Struis, De Schans 2, Ridderkerk

 

 

F15 IJsselmonde

Sinds 2018 werken de gemeenten, het waterschap en de provincie aan de realisatie van de snelfietsroute 15 IJsselmonde. De MRDH en het Rijk hebben hier ook financieel aan bijgedragen. De Fietsersbond heeft actief meegedacht en geadviseerd.

 

Aanmelden

We hopen op uw aanwezigheid bij dit feestelijke moment. Wilt u zo vriendelijk zijn zich hiervoor aan te melden door een e-mail te sturen naar r.jagesar@pzh.nl? Alvast bedankt en hopelijk tot ziens op 15 juni.

Gegevens

Datum:
15 juni 2022
Tijd:
11:30 am - 1:00 pm
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.zuid-holland.nl/onderwerpen/verkeer-vervoer/samen-verder-fietsen/verbeteren/aanleg/

Organisator

Zuid-Holland Bereikbaar
E-mail
info@zuidhollandbereikbaar.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Paviljoen Struis, De Schans 2, Ridderkerk
De Schans 2
Ridderkerk, Zuid-Holland 2983 GT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]