Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar 1: Impact renovaties Heinenoordtunnel en Haringvlietbrug

9 maart @ 11:00 am - 12:00 pm

Veel bruggen, tunnels en wegen in Zuid-Holland zijn toe aan groot onderhoud. De Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel worden grondig gerenoveerd. Hiervoor zijn in 2023 en 2024 korte en langdurende afsluitingen noodzakelijk. Dit levert hinder op, óók voor bedrijven die in de Drechtsteden, BAR-gemeenten en Rotterdam zijn gevestigd.

Staan uw medewerkers nu al geregeld in de file en maakt u zich zorgen dat het met de renovaties van de Heinenoordtunnel en Haringvlietbrug er zeker niet beter op wordt? U wil er wel wat aan doen, maar vraagt zich af wat en waar u moet beginnen? Neem deel aan een van de twee webinars voor de regio Drechtsteden en BAR-gemeenten om bedrijven te informeren en ondersteunen op bereikbaarheid.

Tijdens deze digitale bijeenkomsten gaan we graag in gesprek over de te verwachten hinder en hoe bedrijven zich daar zo goed mogelijk op kunnen voorbereiden.

Aanmelden

Het is helaas niet te voorkomen dat bedrijven, medewerkers, leveranciers en bezoekers hinder ondervinden vanwege omleidingen en extra reistijd. Samen met bedrijven kijkt Samen Bereikbaar hoe we deze hinder zo goed mogelijk kunnen beperken en bieden daarom kosteloze ondersteuning aan bedrijven die met mobiliteit aan de slag willen gaan.

Datum Donderdag 9 maart 2023
Tijd 11.00 – 12.00 uur
Locatie Digitaal

 

Datum Maandag 20 maart 2023
Tijd 10.00 – 11.00 uur
Locatie Digitaal

Aanmelden

Een aantal dagen voor het webinar ontvangt u een agendaverzoek met het programma en link naar het webinar. Blok een van deze data alvast in uw agenda!

Meer informatie

Meer informatie over de renovaties en de afsluitingen vindt u op: www.rijkswaterstaat.nl/renovatieharingvlietbrug en www.rijkswaterstaat.nl/renovatieheinenoordtunnel.

U kunt ook informatie vinden over de afsluitingen van de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel via de veelgestelde vragen. In onderstaande toolkit kunt u informatie downloaden die u kunt gebruiken om medewerkers, klanten, bezoekers en/of leveranciers te informeren.

Gegevens

Datum:
9 maart
Tijd:
11:00 am - 12:00 pm
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Samen Bereikbaar
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Webinar

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]