Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Fietsstimulering? Schakel hulptroepen in!

21 april @ 12:00 pm - 1:00 pm

Gratis

Op verzoek organiseert Zuid-Holland Bereikbaar op 21 april aanstaande een webinar met als onderwerp: Fietsstimulering, Schakel hulptroepen in! Een poster in de kantine, een deelfiets in de stalling en alle medewerkers gaan fietsen.

Helaas! Fietsstimulering lukt alleen als je goede oplossingen biedt die passen bij groepen medewerkers. En dat is maatwerk.

Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen te doen. Er zijn veel gespecialiseerde aanbieders met ieder verschillende soorten oplossingen. In het webinar brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Laat je inspireren! Zoveel mogelijkheden! Er zit altijd iets bij voor jouw bedrijf. Kom kijken wat er te halen valt.

Zaken die aan bod komen? 

  • Fietsprobeerpools voor op het bedrijf: e-bikes worden neergezet, ze zijn verzekerd, er zijn fietstassen compleet met reserveringssysteem.
  • Fietsscan: inzicht hoeveel medewerkers zouden kunnen fietsen. Ook handig om te weten als je de fietsenstalling wil laten aanpassen.
  • Huurfietsen
  • Kortingsacties
  • De fietsenmaker op de zaak
  • Beloningsacties en apps

Een webinar volop praktische informatie, inspiratie, tips en tricks!

Meld je nu aan!

Feiten op een rij:

Webinar: Fietsstimulering? Schakel hulptroepen in!

Datum: Vrijdag 21 april 2023

Tijdstip: 12.00 – 13.00 uur

Het webinar is bestemd voor HR-medewerkers en -manager, Facilitair medewerkers en -managers en directeuren. Je krijgt de inloggegevens voor het webinar direct toegestuurd na aanmelding. (Bekijk ook je spam!) Het webinar vindt plaats via Zoom.

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
12:00 pm - 1:00 pm
Kosten:
Gratis
Site:
https://ways2go.nl/nl/actie/uitnodiging-webinar-fietsstimulering-schakel-hulptroepen-in/

Organisator

Zuid-Holland Bereikbaar
E-mail:
info@zuidhollandbereikbaar.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Webinar

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]