Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar gevaarlijke stoffen Haringvlietbrug/ Heinenoordtunnel

12 januari @ 4:00 pm - 5:30 pm

Gratis

Hoe kunt u als vervoerder van gevaarlijke stoffen uw vracht vervoeren tijdens de werkzaamheden aan de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel? Tijdens het webinar: Gevaarlijke stoffen afsluiting Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel op donderdag 12 januari informeren Rijkswaterstaat en Zuid-Holland Bereikbaar u hierover. Ook horen wij graag wat volgens u mogelijke oplossingen zijn.

 

Veel bruggen, tunnels en wegen in Zuid-Holland zijn toe aan grootschalig onderhoud. Dit geldt ook voor de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel die in 2023 meerdere weken afgesloten zijn. We lichten toe wat de routes voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn en bieden u de kans om aan te geven wat uw specifieke vragen zijn tijdens de afsluitingen. We laten u ook graag meedenken in mogelijke oplossingen.

 

  • Datum: Donderdag 12 januari
  • Tijd: Van 16 tot uiterlijk 17.30 uur
  • Locatie: Digitaal

 

Een aantal dagen voor het webinar ontvangt u een agendaverzoek met het programma en link naar het webinar. Blok deze datum alvast in uw agenda!

 

Locatie

Webinar

Organisator

Zuid-Holland Bereikbaar
E-mail
info@zuidhollandbereikbaar.nl
Bekijk de site van Organisator

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]