Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Sterker door allianties

9 december 2022 @ 12:00 pm - 1:00 pm

Gratis

Goede voornemens? OV- en fietsstimulering zijn onderwerpen die altijd je aandacht vragen. Wij helpen je met inspiratie en praktische tips om deze terugkerende onderwerpen ook in 2023 weer fris op de agenda te zetten.

We nemen een kijkje in de keuken van allianties zoals The Hague Connected, de Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit en Samen Bereikbaar. Hoe inspireren deze ondernemers elkaar? Wat leren ze van elkaar? Zijn de ondernemers in Den Haag anders dan die in Drechtsteden?

De redenen zijn divers maar deelname aan een alliantie heeft altijd te maken met het delen van een gezamenlijke ambitie, kennis en inspiratie en het verkrijgen van (gratis) scans, tools en onderzoek zodat je als werkgever weet hoe je ervoor staat met je CO2 uitstoot, met je beleid en welke zaken werken. En natuurlijk word je als partner altijd als eerste geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en over landelijk overheidsbeleid.

In dit webinar vertelt onder andere Rutger van Hoogstraten over hoe The Hague Connected samenwerkt op mobiliteit en hoe zij in een week tijd 240.000 km wisten te voorkomen. Kom tips halen en ga in 2023 weer fris aan de slag!

 

Feiten op een rij:

Lunch & learn webinar: sterker door allianties

Datum: Vrijdag 9 december 2022

Tijdstip: 12.00 – 13.00 uur

 

Aanmelden kan hier.

U krijgt de inloggegevens voor het webinar toegestuurd bij aanmelding. Het webinar vindt plaats via Zoom.

Kijk voor meer informatie op de website van ways2go of op LinkedIn.

 

Gegevens

Datum:
9 december 2022
Tijd:
12:00 pm - 1:00 pm
Kosten:
Gratis
Site:
https://ways2go.nl/nl/actie/uitnodiging-webinar-sterker-door-allianties/

Organisator

Zuid-Holland Bereikbaar
E-mail
info@zuidhollandbereikbaar.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Webinar

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]