Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zo Werkt Het Fossielvrije Week

31 oktober 2022 @ 8:00 am - 4 november 2022 @ 5:00 pm

Gratis

Fossielvrij(er) woon-werkverkeer is steeds belangrijker. Om zoveel mogelijk bedrijven duurzamere opties te laten ontdekken voor hun mobiliteit, organiseert Zo Werkt Het van 31 oktober tot en met 4 november de Fossielvrije Week. Tijdens de Fossielvrije Week reizen zoveel mogelijk organisaties in Nederland (deels) fossielvrij. Daarmee streven bedrijven naar minder CO2-uitstoot, maar ook naar een gezondere leefomgeving, vitale medewerkers en een beter bereikbaar bedrijf. Ook meedoen? Meld jouw organisatie volledig kosteloos aan, download de inspiratiegids en zet direct de eerste stappen!

Meld je hier direct aan.

Gegevens

Begin:
31 oktober 2022 @ 8:00 am
Einde:
4 november 2022 @ 5:00 pm
Kosten:
Gratis
Site:
https://zowerkthet.nl/fossielvrij/

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]