Bereikbaarheid
en duurzame mobiliteit

Binnen Zuid-Holland

Veel gestelde vragen

Rondom Samen Bereikbaar

Op deze pagina vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Bijvoorbeeld over in welke gebieden we actief zijn, of hoe u met ons in contact komt. U vindt op de onderstaande vragen kort en bondig antwoord wanneer u op het plusje klikt.

We gaan graag met uw organisatie aan de slag – vanuit uw wensen en doelen – om uw logistieke processen efficiënter te maken of uw bedrijfsmobiliteit slimmer en duurzamer in te richten. Wij helpen bedrijven en ontwikkelen nieuwe proposities voor (reis)alternatieven die bij deze doelstellingen passen.Door u aan te sluiten bij Samen Bereikbaar blijft u op de hoogte van ontwikkelingen in mobiliteit & bereikbaarheid, kunt u kosteloos deelnemen aan onze acties en aan onze inspirerende en informatieve bijeenkomsten.

Samen Bereikbaar is momenteel actief in 4 gebieden. Dit zijn de Drechtsteden, de BAR-gemeenten, Gorinchem en de Hoeksche Waard. Op de homepage kunt u op het kaartje klikken om direct op de betreffende gebiedspagina uit te komen. Hier vindt u meer informatie over dit gebied.

Per gebied werken wij met verschillende mobiliteitsmakelaars. Op de gebiedspagina’s van elk gebied vindt u onderaan de contactgegevens van de betreffende makelaar. Daarnaast vindt u op de contactpagina alle contactgegevens in 1 overzicht.

Nee u kunt kosteloos deelnemen, u tekent alleen een intentieverklaring om 10% woon-werk of zakelijk/logistiek verkeer in de spits te reduceren.

Meer weten?

Staat uw vraag er niet bij? Of wilt u meer informatie over Samen Bereikbaar? Klik dan op de onderstaande knop.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]