Interview:

Bedrijven: “Ga met ons in zee!”

De hinder door afsluitingen van de N3 liggen veel Drechtstedelingen nog vers in het geheugen. En het zal niet de laatste keer zijn dat een groot infrastructureel project veel verkeershinder in de regio zal veroorzaken.

Bart de Mooij (portefeuillehouder Zuid-Holland Bereikbaar (ZHB) voor Drechtsteden e.o.) en Anna Schouten (projectleider Samen Bereikbaar) werden geïnterviewd voor DKIB Magazine en spraken over de rol van bedrijven bij het bevorderen van gedragsverandering en het verbeteren van de toegankelijkheid en mobiliteit van de regio.

Klik op de afbeelding hieronder voor het volledige artikel zoals gepubliceerd in DKIB Magazine.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Het is weer druk op onze wegen. Dit is in de Drechtsteden niet anders. Samen Bereikbaar werkt met verschillende werkgevers samen om het verkeer in het gebied beter te spreiden. Een van deze bedrijven is Stroomlijn, een publiek mobiliteitsplatform voor de zeven gemeenten dat zich heeft verdiept in elektrisch rijden en rijden met waterstof. We spraken directeur, Lisette de Lijster de Raadt.
Vanuit hun hoofdkantoor in Oud-Beijerland, nabij het Rotterdamse havengebied, biedt Van der Mark Transport een totaalpakket aan van innovatieve logistieke diensten. Het thema bereikbaarheid is daarbij een belangrijk aandachtspunt – want voor zowel de dienstverlening als het woon-werkverkeer van medewerkers is het essentieel dat de regio goed begaanbaar blijft.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]