Interview:

Kenbri Fire Fighting: Totaalleverancier op het gebied van brandbestrijdingsmiddelen

Van het voertuig van de plaatselijke brandweer, de brandblusser in het ziekenhuis tot sprinklerinstallaties in vliegtuighangars en blussystemen op booreilanden: Kenbri Fire Fighting is totaalleverancier op het gebied van brandbestrijdingsmiddelen.

Het bedrijf streeft altijd naar de volle tevredenheid van hun klanten, werknemers en leveranciers. Dit uit zich ook in goede bereikbaarheid van hun vestigingen, bewuste keuzes maken voor het bedrijfswagenpark, investeren in elektrisch rijden en alternatieven bieden aan het personeel om hun werkplek in de Hoeksche Waard of bij klanten te bereiken. Zo blijven we Samen Bereikbaar.

In deze video licht Arjo Horsten toe waarom Kenbri zich bij Samen Bereikbaar Hoeksche Waard heeft aangesloten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Het is weer druk op onze wegen. Dit is in de Drechtsteden niet anders. Samen Bereikbaar werkt met verschillende werkgevers samen om het verkeer in het gebied beter te spreiden. Een van deze bedrijven is Stroomlijn, een publiek mobiliteitsplatform voor de zeven gemeenten dat zich heeft verdiept in elektrisch rijden en rijden met waterstof. We spraken directeur, Lisette de Lijster de Raadt.
Bart de Mooij (portefeuillehouder Zuid-Holland Bereikbaar (ZHB) voor Drechtsteden e.o.) en Anna Schouten (projectleider Samen Bereikbaar) werden geïnterviewd voor DKIB Magazine en spraken over de rol van bedrijven bij het bevorderen van gedragsverandering en het verbeteren van de toegankelijkheid en mobiliteit van de regio.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]