Interview:

Zorgwaard: Een van de grootste werkgevers in de Hoeksche Waard

Met meer dan 1.400 medewerkers is zorginstelling Zorgwaard een van de grootste werkgevers in de regio. Zorgwaard kent een lange voorgeschiedenis in de Hoeksche Waard. Dankzij hun uitgebreide dienstenaanbod kan iedereen zo dicht mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving terecht voor deskundige zorg.

In deze video vertelt Richard de Vlaming waarom Zorgwaard zich heeft aangesloten bij het platform Samen Bereikbaar. Samen met andere werkgevers in de regio zetten zij zich in om de bereikbaarheid, leefbaarheid en economische vitaliteit van de Hoeksche Waard te ontwikkelen en versterken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Het is weer druk op onze wegen. Dit is in de Drechtsteden niet anders. Samen Bereikbaar werkt met verschillende werkgevers samen om het verkeer in het gebied beter te spreiden. Een van deze bedrijven is Stroomlijn, een publiek mobiliteitsplatform voor de zeven gemeenten dat zich heeft verdiept in elektrisch rijden en rijden met waterstof. We spraken directeur, Lisette de Lijster de Raadt.
Bart de Mooij (portefeuillehouder Zuid-Holland Bereikbaar (ZHB) voor Drechtsteden e.o.) en Anna Schouten (projectleider Samen Bereikbaar) werden geïnterviewd voor DKIB Magazine en spraken over de rol van bedrijven bij het bevorderen van gedragsverandering en het verbeteren van de toegankelijkheid en mobiliteit van de regio.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]