E-bike probeerpools beschikbaar voor bedrijven

E-bike probeerpools beschikbaar voor bedrijven


Werkgevers rond de N3 en de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem kunnen vanaf nu gebruik maken van een gratis probeerpool met e-bikes.
Deze probeerpool maakt het mogelijk dat medewerkers kunnen testen of de woon-werkreis goed te doen is met een elektrische fiets. Zo willen we meer medewerkers verleiden met de fiets naar het werk te gaan (en zo minder autokilometers te maken). Voor de bedrijven die willen deelnemen wordt de back-office voor reserveringen geregeld en is er communicatiemateriaal beschikbaar voor promotie.

 

Deze probeerpools zijn te reserveren via het platform Samen Bereikbaar. U vindt meer informatie hierover op onze TOOLS pagina bij E-bike probeerpools werkgevers.
Bij interesse kunt u een mail sturen naar anna.schouten@samenbereikbaar.nl

 

Deze actie is onderdeel van een breder pakket aan mobiliteitsmaatregelen tijdens het groot onderhoud aan de N3 waar Rijkswaterstaat mee bezig is. En één van de maatregelen voor het verbeteren van de doorstroming op de A15, de zogenoemde korte termijnmaatregelen A15 Ridderkerk –Gorinchem, een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, provincie Zuid-Holland en Drechtsteden.

 
Delen via social media: