Gebruikt u soms een deelauto?

Gebruikt u soms een deelauto?


En wilt u uw ervaring met ons delen?
Voor een onderzoek naar deelmobiliteit zijn we op zoek naar ervaren deelautogebruikers. We willen meer inzichten verkrijgen in de ervaringen en de belemmeringen. Door beter te begrijpen wat speelt bij mensen kunnen we gericht op zoek gaan naar oplossingen. Het stimuleren van deelmobiliteit staat immers hoog op de agenda van overheden. Stilstaande auto’s nemen namelijk onnodig veel ruimte in beslag. Ruimte die bijvoorbeeld ook gebruikt kan worden voor groen of voor speelplaatsen. Bovendien reizen deelautogebruikers over het algemeen vaker met het openbaar vervoer en de fiets dan autobezitters. En dat is beter voor het milieu!

 

Hoe werkt het interview?
We zullen op een voor u prettige locatie, bij voorkeur bij u thuis, ongeveer 90 minuten over de deelauto in gesprek gaan. Met dit interview willen we niet uw vaardigheden of kennis testen. We willen slechts leren over uw redenen om gebruik te maken van de deelauto, en welke belemmeringen, gewoontes en voorkeuren u heeft. Houd rekening met een uur voorbereidingstijd voorafgaand aan het gesprek in de vorm van een korte opdracht. Als dank krijgt u een passende beloning.

 

Hoe kan ik me opgeven?
Heeft u meerdere malen gebruik gemaakt van een deelauto en bent u beschikbaar in de week van 10 december of begin januari, stuur dan een e-mail naar info@verkeersonderneming.nl.

 

Wat kunt u verwachten na aanmelding?
Na aanmelding nemen we binnen anderhalve week contact met u op en vragen we u een korte online vragenlijst in te vullen. Hier gaan we uiteraard vertrouwelijk mee om. We laten u vervolgens zo snel mogelijk weten of u bent geselecteerd voor het interview, plannen een afspraak in en geven u instructies voor de voorbereidingsopdracht.
We hopen u binnenkort te spreken over de deelauto!

 
Delen via social media: