Love to ride is van start!

Love to ride is van start!


Fiets in september naar je werk en win leuke prijzen.

 

September is de Fiets naar je Werk-maand van ‘Love to Ride’! Doe mee met dé fietscompetitie van Nederland, al meer dan drieduizend deelnemers gingen je voor. Schrijf je gratis in via www.lovetoride.net, meld je bedrijf aan, werf collega’s, fiets minimaal 10 minuten en win leuke prijzen.

 

De hele maand september kun je je inschrijven!

 

Waarom meedoen

Wat vaker naar je werk fietsen –mits je natuurlijk op fietsbare afstand woont- heeft veel voordelen: het is gezond, je vermijdt de files, geniet van de natuur, komt tot rust en spaart het milieu. En tijdens de Fiets naar je Werk-maand strijd je ook nog eens samen met je collega’s tegen andere teams om de eer en om leuke prijzen. Een mooie stok achter de deur om wat vaker de fiets te pakken.

 

Love to Ride

Love to Ride is een internationale fietsstimuleringscampagne die al jaren een succes is in Europa. Enkele jaren geleden bracht de Fietsersbond de campagne ook naar Nederland. Dat werd warm ontvangen door ons fietsland. Sindsdien hebben al zo’n drieduizend deelnemers meegedaan aan de Love to Ride campagne. De provincie Zuid-Holland maakt de Fiets naar je Werk-maand mede mogelijk. Samen Bereikbaar ondersteunt de campagne in Zuid-Holland. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 
Delen via social media: