Mobility Lab 2021 zoekt nog Launching Customers

Mobility Lab 2021 zoekt nog Launching Customers


Niet lullen maar testen

Heb je er weleens bij stilgestaan dat we ons mobiliteitssysteem samen steeds verder onder druk zetten, zoals met het bezorgen van pakketjes? Er zijn oplossingen nodig! Oplossingen die de regio bereikbaar houden. Mobility Lab speurt daarom naar startups met een goed idee. Mobility Lab zorgt ervoor dat de toepassing ervan in een stroomversnelling komt. “Niet lullen, maar testen” is daarbij het motto. In een programma van 9 maanden verbinden zij veelbelovende startups met een aansprekende eerste klant. Daar kunnen ze hun mobiliteitsinnovatie testen én bewijzen. Zodat ze impact maken op jouw dagelijkse reis! Dat doet Mobility Lab sinds 2017 in de regio’s Rotterdam, Brabant en Limburg.

 

De werving naar startups voor editie 2021 is inmiddels afgerond, maar Mobility Lab is wél nog op zoek naar Burgerinitiatieven en Launching Customers.

 

Om de startups te laten testen hebben ze ook lauching customers nodig. Dit zijn partijen met een challenge op het gebied van mobiliteit, waar een innovatieve oplossing mogelijk een oplossing kan zijn. Samen met de startup gaan zij testen of ze een challenge kunnen oplossen. Allerlei soorten partijen kunnen meedoen als Launching Customer; overheden, werkgevers, maar ook stichtingen of het MKB. Doe jij ook mee?  Klik voor meer informatie op de onderstaande afbeelding.

 

 

Meer informatie over Mobility Lab vindt je via deze link.

 
Delen via social media: