Nieuwe naam, logo en website voor platform Samen Bereikbaar

Nieuwe naam, logo en website voor platform Samen Bereikbaar


Het zakelijke platform op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid zet samen met haar ambassadeurs in op slimme mobiliteit en vertaalt dit naar concrete projecten in de Drechtsteden. Met een nieuwe naam, een nieuw logo en een gloednieuwe website is zij volledig klaar voor de toekomst.
 
Het platform dat eerder bekend stond onder de Werkgeversaanpak Drechtsteden gaat verder onder de naam Samen Bereikbaar, Duurzaam op weg. Uiteraard hoort hier ook een nieuw logo bij. Op de gloednieuwe website www.samenbereikbaar.nl is het logo te bewonderen.
 
De projectgroep Werkgeversaanpak Drechtsteden werkt samen met de Verkeersonderneming. Het mobiliteitsplatform is een gezamenlijk initiatief van de Drechtsteden, het bedrijfsleven en de ondernemersverenigingen. Op de website is onder andere informatie te vinden over de aanpak, de activiteiten, de agenda, de ambassadeurs en niet te vergeten de lopende projecten. De website levert een belangrijke bijdrage om samen te werken aan een leefbare en economisch gezonde regio.

 
Delen via social media: