R10 bijeenkomst bij KPN op 4 december

R10 bijeenkomst bij KPN op 4 december


Het gloednieuwe auditorium van KPN is de plaats waar de leden van de R10 met elkaar het gesprek aangaan over het thema: Uw mobiliteitsbeleid kan duurzamer. Anja de Vos – Biemans deelt vanuit KPN haar ervaringen en visie over duurzamer mobiliteitsbeleid. Hoe ervaren medewerkers de andere manier van werken? Wat zijn de valkuilen en de successen? Wethouder Judith Bokhove van gemeente Rotterdam vertelt welke stappen Rotterdam zet op het gebied van duurzame mobiliteit. En Sander van Beurden van gemeente Rotterdam gaat in op het energieakkoord dat  Rotterdam voor 2019 geregeld wil hebben. Wat betekenen deze veranderingen voor u als werkgever?

 

Programma in het kort:

  • Welkom door Miriam Hoekstra – van der Deen (dagvoorzitter)
  • ‘Niet meer naar het werk, maar aan het werk’ – Anja de Vos – Biemans
  • ‘Stand van zaken en ontwikkelingen’- wethouder Judith Bokhove
  • ‘Energieakkoord’ – Sander van Beurden

Tijdens deze R10 bijeenkomst nemen we ook afscheid van Miriam Hoekstra als bestuurslid van VNO NCW West. Deze R10 bijeenkomst is een initiatief van VNO – NCW regio Rotterdam en De Verkeersonderneming in samenwerking met KPN.

Meer informatie en aanmelden

 

 

 

 

Wat is het R10-werkgeversnetwerk?

De Rotterdamse regio kent het R10-werkgeversnetwerk: een platform van werkgevers die gezamenlijk optrekken om te werken aan slimme mobiliteit. Slim in de zin van: duurzaam vervoer, minder of buiten de spits reizen. Vanuit het R10 netwerk worden inspiratie- en verdiepingssessies rond thema’s vanuit slimme mobiliteit georganiseerd. Het netwerk strekt zich uit van Rotterdam (haven en stad), de Zuid-Hollandse Eilanden tot aan de regio Drechtsteden.

 
Delen via social media: