Slimmer Reizen in Zuid-Holland, wat heb jij nodig?

Slimmer Reizen in Zuid-Holland, wat heb jij nodig?


We willen allemaal snel van A naar B. Of je nu naar school gaat of naar je werk, goederen moet bezorgen of een bezoek brengt aan vrienden. Om ervoor te zorgen dat iedereen in Zuid-Holland op een veilige, duurzame, snelle en makkelijke manier kan blijven reizen is het belangrijk dat we slim omgaan met de reismogelijkheden die er zijn.

 

Slimmer reizen dus. Dit betekent dat we niet allemaal op hetzelfde moment in de auto stappen. Of voor korte afstanden niet de auto pakken maar de fiets, het openbaar vervoer, de benenwagen, een deelsysteem of een combinatie hiervan gebruiken.

 

De provincie Zuid-Holland is benieuwd wat het voor jou aantrekkelijker maakt om op een andere manier dan met de (eigen) auto te reizen. Daarom stellen zij de vraag:

 

Wat heb je nodig om slimmer te kunnen reizen?

 

Heb je hier ideeën over dan kun je deze indienen via de website van de Provincie Zuid Holland. Daar vind je ook meer informatie over dit initiatief.
Het indienen van ideeën is mogelijk tot 3 januari 2021. Tot 29 januari 2021 worden alle ideeën beoordeeld. In februari 2021 vinden de presentaties van de ideeën aan de beslissers en pitches van de top 3 plaats.

 

 
Delen via social media: