Webinars op 7 en 10 juni 2021 voor bedrijven over zomerwerkzaamheden Drechtsteden

Webinars op 7 en 10 juni 2021 voor bedrijven over zomerwerkzaamheden Drechtsteden


Deze zomer werkt Rijkswaterstaat zowel aan de N3, de nieuwe aansluiting A15/N3/N214 en de verbreding van de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht. Samen Bereikbaar organiseert samen met Rijkswaterstaat en de Drechtsteden op 7 en 10 juni webinars voor bedrijven in de omgeving. Tijdens deze webinars krijgen bedrijven toelichting op de werkzaamheden en mogelijke alternatieven en is er gelegenheid voor vragen. Daarnaast wordt tijdens de webinars het digitale informatiepakket met communicatiemiddelen (de toolbox), dat bedrijven kunnen gebruiken, gepresenteerd. Aanmelden voor een van de webinars klik hier.

 

Werkzaamheden
Rijkswaterstaat werkt sinds de zomer van 2020 aan het groot onderhoud N3. Voor een betere bereikbaarheid van de regio werkt Rijkswaterstaat ook aan de verbreding van de A15 tussen Papendrecht – Sliedrecht en de nieuwe aansluiting A15/N3/N214. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Deze zomer wordt er aan alle drie de projecten gelijktijdig gewerkt. Dit kan de nodige hinder veroorzaken in de regio, zoals diverse wegafsluitingen.

Om de hinder te beperken, wordt een groot deel van het werk tijdens de vakantieperiode uitgevoerd en worden volledige wegafsluitingen vooral in (lange) weekenden gepland.
Informatie over de werkzaamheden en de planning is te vinden op www.n3werkzaamheden.nl.

 

Webinars voor bedrijven
Tijdens het webinar krijgen bedrijven een toelichting op de verschillende werkzaamheden die tussen half juni en oktober 2021 in de regio Drechtsteden plaatsvinden. Ze worden geïnformeerd over de afsluitingen, de verwachte hinder en de mogelijke ondersteuning vanuit het platform Samen Bereikbaar. Daarnaast is er voldoende tijd voor het stellen van vragen en wordt het informatiepakket met allerlei communicatiemiddelen die bedrijven kunnen gebruiken gepresenteerd.

Er worden drie webinars georganiseerd, specifiek gericht op een aantal bedrijventerreinen. Bedrijven die niet aanwezig kunnen zijn bij het webinar van hun bedrijventerrein kunnen zich inschrijven voor een van de andere webinars. De webinars duren ieder een uur.

Webinars
1.     Kil 1,2,3,4, Louterbloemen en Krabbepolder Dordrecht – 7 juni (9 tot 10 uur)
2.     De Staart en binnenstad Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam – 7 juni (11.30 tot 12.30 uur)
3.     Hardinxveld – Giessendam, Papendrecht, Sliedrecht, Molenlanden en Gorinchem – 10 juni (8.30 tot 09.30 uur)

 

Aanmelden voor een van de webinars: klik hier. Mocht u verhinderd zijn voor het webinar tijdslot voor uw gebied, dan kunt u zich ook aanmelden voor een van de andere webinars.

 
Delen via social media: