Bereikbaarheid
en duurzame mobiliteit

Binnen Zuid-Holland

Actueel

Nieuws & artikelen

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van bereikbaarheid en duurzame mobiliteit. U vindt op deze pagina alle nieuwsberichten. U kunt via de filterknop filteren op specifieke onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent.
Hier vindt u een overzicht van nieuws en activiteiten van Samen Bereikbaar in 2016.
Nu de zon (meestal) weer schijnt en het thuiswerkadvies van de overheid eraf is kunnen wij ons geen beter moment bedenken om op de fiets naar het werk te gaan. Bij Samen Bereikbaar is de gehele maand mei: ‘Fiets naar je Werk Maand’
Vrijdagmiddag 22 april ging om 17.00 uur het fietspad op de Papendrechtsebrug weer permanent open na een fikse opknapbeurt van bijna drie maanden. De betrokken wethouders en vertegenwoordigers van de fietsersbond, Zuid-Holland Bereikbaar en Rijkswaterstaat bedankten zaterdagochtend 23 april de fietsers met een welgemeend applaus en een kleine attentie voor hun geduld.
Om inzicht te krijgen in de logistieke reisbewegingen op de A29 en A16 is vanuit Zuid-Holland Bereikbaar een online onderzoek gestart in samenwerking met Rijkswaterstaat. (Logistieke) bedrijven actief in de regio worden uitgenodigd om de enquête in te vullen.

Filter nieuwsberichten