Bereikbaarheid
en duurzame mobiliteit

Binnen Zuid-Holland

Actueel

Nieuws & artikelen

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van bereikbaarheid en duurzame mobiliteit. U vindt op deze pagina alle nieuwsberichten. U kunt via de filterknop filteren op specifieke onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent.

Van 31 januari 2022 tot en 30 april 2022 is het fietspad op de Merwedebrug bij Papendrecht (N3) in beide richtingen afgesloten voor onderhoudswerkzaamheden.

Van vrijdag 22 oktober t/m zondag 24 oktober wordt er gewerkt op station Gorinchem door ProRail en Ballast Nedam.

Sinds kort staan er op twee locaties extra verkeerscamera’s op de A15, bij de aansluiting Sliedrecht-West en tussen de aansluitingen Sliedrecht-Oost en -West.

Heeft u regelmatig vrachtwagens of bestelverkeer op de A15, van uzelf of van een van uw leveranciers, en bent u benieuwd of het efficiënter kan? Voor alle bedrijven met enige vorm van logistiek: dit is uw kans!

Dat zijn wat betreft Rik van der Linden, wethouder mobiliteit in Dordrecht, de sleutelwoorden als het gaat om mobiliteit. “We moeten voorkomen dat we weer in een verkeerssituatie terecht komen zoals voor Covid-19.

Samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat en de Drechtsteden werkt provincie Zuid-Holland aan een betere doorstroming op de A15.

Filter nieuwsberichten