Bereikbaarheid
en duurzame mobiliteit

Binnen Zuid-Holland

Actueel

Nieuws & artikelen

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van bereikbaarheid en duurzame mobiliteit. U vindt op deze pagina alle nieuwsberichten. U kunt via de filterknop filteren op specifieke onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent.
Voor de meeste bedrijven is een goede bereikbaarheid cruciaal. Maar niet iedereen is zich ervan bewust dat het ook inzet van het bedrijf zelf vraagt. De betrokken overheden doen er alles aan om de terugkeer van de files op de A15 te vermijden. En bieden gezamenlijk ondersteuning aan met de Korte Termijn Maatregelen A15 en het platform Samen Bereikbaar.
Samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat en de Drechtsteden werkt provincie Zuid-Holland aan een betere doorstroming op de A15.
Samen Bereikbaar en Zuid-Holland Bereikbaar helpen bedrijven bij het organiseren van slimme en duurzame mobiliteit. Tijdens de coronacrisis ondersteunen zij ondernemers bij het verder professionaliseren van thuiswerken, want als mensen blijven thuiswerken heeft dat direct effect op de doorstroming op de wegen.
Online workshop ‘De sleutel voor mentale veerkracht’. Thuiswerken voor, tijdens en na de coronacrisis.
We beseffen terdege dat er werkgevers zijn die het heel moeilijk hebben in deze tijd en die alle zeilen bij moeten zetten om het hoofd boven water te houden.
Hier vindt u een overzicht van nieuws en activiteiten van Samen Bereikbaar in 2018 en 2019.

Filter nieuwsberichten